De câte ori l-a înșelat iubita pe Marius Niculae. L-a părăsit după ce l-a lăsat fără bani

Iancu Andreea 27.08.2020, 08:21
De câte ori l-a înșelat iubita pe Marius Niculae. L-a părăsit după ce l-a lăsat fără bani

Marius Niculae pare să aibă parte de ghinion în dragoste. După ce a divorțat de cea alături de care are o fetiță, acum fostul atacant de la Dinamo trăiește o adevărată telenovelă alături de iubita sa. Fotbalistul a fost înșelat în repetate rânduri, după ce partenera sa l-a lăsat și fără bani.

Fostul fotbalist al Naționalei, înșelat de iubită și fără bani

Marius Niculae reprezintă unul dintre sportivii emblematici ai clubului Dinamo București. De altfel, bărbatul a dat dovadă de-a lungul timpului de mult bun simț și educație, reușind să își construiască o carieră de succes. Din păcate, iubita sa nu este o femeie „de casă”.

Oana Marica, poreclită Bunesa, este deținătoarea unui salon de înfrumusețare în Capitală și o femeie de factură îndoielnică. Ea obișnuiește să aibă relații cu bărbați bogați, care îi acceptă capriciile financiare. Pentru fotomodel nu contează dacă bărbatul se află sau nu într-o relație, ori dacă este însurat. Importante sunt conturile și bunăvoința de a cheltui banii conform dorințelor sale.

Deși Marius a făcut totul pentru Bunesa, cheltuind sume importante de bani pe vacanțe de lux și alte cadouri, iubita sa îl răsplătește cu infidelități. Fotbalistul și tânăra Oana Marica sunt împreună de patru ani, dar au o relație cu multe suișuri și coborâșuri. În urmă cu trei ani, Marius a cherut-o de soție la cel mai scump hotel din Dubai, oferindu-i un inel cu diamant.

Marius Niculae și Oana Marica, relație plină de infidelitate
Marius Niculae și Oana Marica, relație plină de infidelitate

Bunesa a fugit în brațele fostului de trei ori

În ciuda faptului că tânăra a răspuns afirmativ cererii în căsătorie, Bunesa a ales să se întoarcă în brațele fostului iubit. Acesta din urmă este un italian bogat, trecut de vârsta de 50 de ani. Totuși, relația dintre Oana și italianul bogat nu a durat, iar tânăra a recurs la farmecul său pentru a se reîntoarce în patul fostului dinamovist. Din păcate, fericirea avea să fie de scurtă durată pentru Niculae. Bărbatul a trăit momente uluitoare când a prins-o chiar el pe Oana cu un alt bărbat. Deși a făcut un scandal monstru, ulterior, Marius a iertat-o, potrivit playtech.ro.

Mai mult, fostul atacant a vândut un apartament din Porto, ultimul deținut, pentru a-și plimba iubita în vacanțe exotice. Totuși, fondurile pentru răsfățurile extravagante s-au împuținat. Bunesa a fost deranjată de faptul că nu se mai bucură de lux și a decis să se despartă de Marius. Rămâne de văzut dacă fostul atacant o va mai primi în brațele sale.

Pe de altă parte, Niculae nu ar avea ce să regrete. Oana Marica este o femeie cunoscută drept bătăușa orașului. Aceasta a fost implicată în multe altercații din cluburi. Astfel, bodyguarzii o cunosc și adesea îi supraveghează masa atunci când bruneta apare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...