De când e singură, Lidia Buble se afișează în ipostaze extrem de provocatoare. Imaginea asta, însă, le-a întrecut pe toate. Foto

Diana Radu 13.07.2020, 16:25

Lidia Buble a pus pe jar imaginația bărbaților după ce s-a pozat în ipostaze extrem de provocatoare. Vedeta se bucură din nou de statutul de femeie singură, după despărțire de Răzvan Simion. Fanii au reacționat imediat la fotografiile postate de artistă pe Instagram.

Lidia Buble s-a fotografiat în ipostaze provocatoare

Artista și-a reluat activitatea după perioada de izolare. Lidia Buble lucrează la un nou single pe care îl promovează intens pe rețelele de socializare. Aceasta a postat pe Instagram câteva secvențe din clip alături de mesajul: „Ochii ăia triști, ochii ăia mari, ochii ăia verzi…”. O fană i-a transmis artistei: „Bravo, Lidia! Din suferință se nasc operele de artă”.

De asemenea, artista și-a reluat și concertele. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a cântat sâmbătă noapte la mare, într-un hotel din Olimp. Concertul s-a desfășurat ținând cont de normele în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului și cu distanțare socială. În timpul concertului, Lidia Buble a aprins imaginația fanilor cu câteva mișcări neașteptate. Aceasta a fost purtată pe brațe de doi dintre bărbații din stuff-ul ei și, în timp ce era în aer, a făcut câteva mișcări sexy și provocatoare cu picioarele, care au lăsat la vedere mai mult decât s-ar fi așteptat fanii.

lidia buble, ipostaza provocatoare, femeie singura
Lidia Buble s-a fotografiat în ipostaze provocatoare. Sursă foto: Instagram

„Frumoasa noastră, Lidia cu cel mai frumos caracter și cea mai naturală în tot ceea ce faci. Te ador, femeie faină!”, „Mamă, ce posterior! ??????”, „Nu mai sta așa, că îmi rupi inima, prințesă”, „Te ador din tot sufletul și te admir super mult. Ești o femeie perfectă dintre toate care există în întreaga lume si, pe de parte, cea mai naturală în tot ceea ce face??”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor strânse de postarea de mai sus a vedetei.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus la revedere după cinci ani de relație, iar motivul principal ar fi fost chiar religia. Atunci când Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că Lidia este cea care a încetat să mai aibă sentimente pentru el.

Urmăriți Impact.ro și pe