De asta i-a spus adio Lidia Buble lui Răzvan Simion? Mesajul care spune totul despre despărțirea lor

Iancu Andreea 26.10.2020, 16:54
De asta i-a spus adio Lidia Buble lui Răzvan Simion? Mesajul care spune totul despre despărțirea lor

Cuplul format din Lidia Buble și Răzvan Simion s-a destrămat în urmă cu câteva luni, însă cei doi au ales să păstreze discreția. În afară de anunțul făcut de prezentatorul de la Neatza, prin care lăsa să se înțeleagă că a fost o decizie de comun acord, artista nu a vorbit despre despărțire. Totuși, cel mai recent mesaj postat de Lidia pe contul său de Instagram dezvăluie motivul adevărat al separării.

Care este motivul pentru care și-au spus adio Lidia Buble și Răzvan Simion

Relația dintre cele două vedete a ajuns la final, în ciuda faptului că i-a legat o dragoste de aproximativ cinci ani. Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să nu vorbească despre despărțire, evitând subiectul de fiecare dată. Totuși, mulți se întreabă care a fost motivul real pentru care cuplul și-a spus adio. După cel mai recent mesaj al Lidiei, postat pe Instagram, se pare că artista a bătut un apropo la adresa fostei sale relații.

În încercarea de a răspunde curiozităților fanilor săi, Lidia Buble a dezvăluit un aspect important, care se leagă direct de relațiile sale. Frumoasa cântăreață a dezvăluit ceea ce pare a fi motivul real pentru care ea și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu.

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat”, este mesajul postat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat piesa
Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat piesa „Vino, du-te”, într-o colaborare ce a dat emoții fanilor

Lidia Buble și Cornel Ilie, colaborare cu lipici

Și pentru că sunt puține aspecte care se cunosc despre separarea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, gurile rele au vorbit despre o altă relație. Noul clip, lansat de Lidia Buble și Cornel Ilie, de la Vunk, a oferit prilejul creării de supoziții. Mulți au bănuit că între cei doi artiști ar fi mai mult decât o colaborare muzicală.

Extrem de carismatici și având o chimie specială în fața camerelor, Lidia și Cornel au fost bănuiți că sunt împreună. Mai cu seamă că și solistul trupei Vunk este proaspăt divorțat de soția sa. Totuși, la fiecare interviu în care au fost întrebați despre o presupusă relație, cei doi au ținut să precizeze că nu este nimic mai mult decât o prietenie frumoasă.

Totuși, videoclipul piesei „Vino, du-te” lasă să se vadă că atât Lidia cât și Cornel se simt extrem de bine în prezența celuilalt, ajutați și de contextul și de povestea clipului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...