Dayana Yastremska, adversara Simonei Halep, și-a concediat antrenorul într-un mod rușinos. Fanilor nu le-a venit să creadă

Marian Cărăvan 17.09.2020, 13:44
Dayana Yastremska, adversara Simonei Halep, și-a concediat antrenorul într-un mod rușinos. Fanilor nu le-a venit să creadă

Simona Halep se va confrunta vineri cu Dayana Yastremska, în optimile turneului WTA de la Roma. Adversara Simonei Halep și-a concediat antrenorul într-un mod rușinos, iar fanilor nu le-a venit să creadă.

Dayana Yastremska, adversara Simonei Halep, și-a concediat antrenorul într-un mod rușinos

Ucraineanca Dayana Yastremska, ocupanta locului 29 WTA, va fi următoarea adversară a Simonei Halep, pe tabloul principal de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din „noul val”, Dayana Yastremska a ieșit deja în evidență la turneul de la Foro Italico și nu datorită felului în care a jucat. La finalul meciului de miercui cu americanca Amanda Anisimova, jucătoarea din Ucraina a avut un dialog aprins cu cineva din tribună, dar camerele TV nu au surprins persoana cu care se certa Yastremska.

Cu doar câteva zile înainte de startul turneului de la Roma, ucraineanca a anunțat că a încheiat colaborarea cu antrenorul Sacha Bajin, în vârstă de 35 de ani. Asta nu ar fi nimic neobișnuit în lumea sportului, a surprins însă modul în care jucătoarea a decis să comunice decizia. Dayana Yastremska, 20 de ani, a ales să comunice decizia prin intermediul reţelelor sociale.

„Aş dori să anunţ că după US Open am decis să pun stop colaborării cu Sascha Bajin. Vreau să-i mulţumesc pentru tot şi să-i urez succes. A fost o experienţă bună pentru mine”, a scris Dayana Yastremska, pe Twitter.

Nu se știe dacă cei doi au discutat concret înainte sau antrenorul a aflat de pe internet că a fost concediat.

Simona Halep și Dayana Yastremska se întâlnesc în premieră

E turneul premierelor pentru Simona Halep. În turul 2 a jucat în premieră contra italiencei Jasmine Paolini, iar acum se va afla pentru prima oară față în față cu Dayana Yastremska, la simplu.

Simona Halep a intrat în competiție direct în turul 2, în care a învins-o pe italianca Jasmine Paolini, cu 6-3, 6-4. De partea cealaltă, Dayana Yastremska s-a calificat în optimile turneului de la Roma după ce a trecut în turul 2 de americanca Amanda Anisimova (19 ani, locul 27 WTA), cu 4-6, 7-6 (7/3), 6-4. Meciul a durat două ore și 15 minute.

Meciul dintre Simona Halep – Dayana Yastremska se va disputa vineri, 18 septembrie, la o oră care va fi anunțată ulterior și despre care veți putea afla detalii și de pe Impact.ro.

Simona Halep a mai jucat două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

Urmăriți Impact.ro și pe