David Guetta a plecat dezamăgit de la Untold. Ce au făcut mai mulți tineri din public este jignitor pentru DJ

Stan Filon 08.08.2022, 15:16
David Guetta a plecat dezamăgit de la Untold. Ce au făcut mai mulți tineri din public este jignitor pentru DJ

David Guetta se pare că a plecat dezamăgit de la Untold 2022, după ce a fost martorul unui eveniment violent, chiar în timpul concertului său. Celebrul DJ şi producătorul francez a asistat la o bătaie între mai mulți tineri care participau la cel mai mare festival de muzică din România. Încă nu se știe de la ce a plecat conflictul, însă imagini filmate de ceilalți tineri s-au viralizat pe rețelele sociale. Jandarmeria a început să cerceteze acest caz.

David Guetta a plecat dezamăgit de la Untold

A treia zi de festival Untold a adus și o serie de evenimente violente. Pe lângă cazurile medicale de care au fost nevoite să se ocupe cadrele medicale la punctul de prim ajutor, iată că au izbucnit și cel puțin două bătăi. În primul scandal violent, protagostul unei altercații a fost chiar un jandarm aflat în timpul liber. Ajuns la festival, jandarmul se pare că s-a încăierat cu un agent de pază, iar cei doi au fost despărțiți cu greu de ceilalți petrecăreți.

Un alt incident violent a avut loc chiar sub privirile DJ-ului David Guetta. Acesta a văzut cum aproape de scenă doi tineri s-au luat la bătaie. S-au lovit cu pumnii și picioarele, iar într-un final au fost despărțiți de ceilalți participanți la festival. Imaginile cu cei doi „luptători” s-au viralizat pe rețelele sociale și au ajuns și la oamenii legii, care au cercetat cazul respectiv.

S-au luat la bătaie chiar sub privirile lui David Guetta

„În urma verificărilor, nu a fost identificată vreo sesizare cu privire la incidentului din imagini, iar, până în prezent, nu s-au formulat plângeri”, este scris în comunicatul oferit de către Poliție.

Cu toate acestea, DJ-ul şi producătorul francez a mulţumit publicului pentru susţinerea constantă şi pentru că a rămas acelaşi public entuziast, care trăieşte din plin bucuria de a dansa şi a cânta.

Imaginile cu bătaia de la Untold au apărut chiar după ce ministrul de Interne, Lucian Bote, a vizitat sâmbătă seara centrul de comandă din cadrul festivalului Untold. Cu această ocazie, oficialul a spus că peste 1.000 de angajați ai MAI sunt implicați în asigurarea ordinii publice în timpul festivalului.

Oamenii legii au fost destul de ocupați în timpul festivalului. În a treia zi de Untold, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat 34 de amenzi în valoare de 30.345 lei și 19 avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au aplicat 10 amenzi în valoare de 3.700 lei și 3 avertismente.

Oamenii legii, destul de ocupați la Untold

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 49 de persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere, iar 11 persoane au fost depistate conducând sub influența substanțelor psihoactive.

În plus, la punctele de acordare de prim ajutor echipele medicale aflate la cele cinci puncte au acordat sprijin participanților la festival în următoarele situații: 75 traumatisme diverse (escortații, contuzii, suspiciuni de fracturi, etc.); 82 dureri digestive; 53 dureri de cap, membre inferioare sau altele; alte 209 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (probleme cardiace, reacții alergice, etc.).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...