Daniela Gyorfi, în culmea fericirii. A reușit după mulți ani. „M-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea”

Badea Violeta 07.12.2022, 12:07

Daniela Gyorfi a primit o veste excelentă chiar înaintea Sărbătorilor. Aceasta a reușit să dea un tun financiar de 100.000 de euro, la nouă ani de la moartea mamei sale. Vedeta va încasa banii de pe urma unui teren care a aparținut bunicilor săi. Iată mai multe detalii!

Veste bună pentru Daniela Gyorfi. Vedeta îşi va rotunji serios conturile

Chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, Daniela Gyorfi a primit o veste extraordinară. De curând, cântăreața a fost anunțată că are de primit o moștenire de 100.000 de euro, după ce, timp de 5 ani, s-a luptat pentru a recupera banii pe care cea care i-a dat viață ar fi trebuit să-i primească despăgubire după ce pe terenul respectiv s-a construit.

„Este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit.

Când a murit mama nici nu ştiam, nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări. După vreo 5 ani, în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii”, a mărturisit vedeta la Antena Stars, potrivit celor de la spynews.ro.

Citește și Amintirea pe care Daniela Gyorfi nu o va uita niciodată. Vedeta a mărturisit în ziua aniversării de 54 de ani. „Viața s-a sucit” (Exclusiv)!

Daniela Gyorfi, dezvaluire inedita despre viata sa personala
Daniela Gyorfi

Ce regret are Daniela Gyorfi

Deși urmează să încaseze o sumă frumoasă de bani, cântăreața susține că nu este pe deplin fericită. Daniela Gyorfi și-ar fi dorit ca mama sa, Anica Diță, să mai fie în viață pentru a putea vedea că reuşit să recupereze ceea ce era, de fapt, al ei.

„Ei se iau după nişte criterii şi mi-au calculat o sumă și mi-au spus avocaţii că nu e corect. Au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok.

Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro.

Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că, după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru”, a mai spus artista, la Antena Stars, potrivit aceleiași surse.

Mama Danielei Gyorfi, Anica Diţă, a murit în anul 2013, la vârsta de 62 de ani. Aceasta suferea de cancer la plămâni, fiind internată la Spitalul Floreasca, din Capitală.

Citește și Pe câți bani cântă Daniela Gyorfi de Sărbători în străinătate. Gheorghe Turda e „campion”, ia 5.000 de euro în Anglia sau Spania. Tarifele artiștilor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...