Daniela Crudu, declarații în premieră despre bătaia care a băgat-o în spital! A vorbit și de motivul scandalului

Redacția IMPACT 17.02.2020, 15:52
Daniela Crudu, declarații în premieră despre bătaia care a băgat-o în spital! A vorbit și de motivul scandalului

La o săptămână după ce a fost bătută de iubitul său atât de grav încât a avut nevoie de spitalizare, Daniela Crudu a făcut primele declarații. De asemenea, vedeta a dezvăluit și care a fost motivul scandalului dintre ea și iubitul său croat și ce anume l-a determinat pe acesta să o agreseze fizic.

Care este starea de sănătate a Danielei Crudu la o săptămână după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul său

Fosta asistentă TV a ajuns în atenția mass-media pe data de 9 februarie, atunci când a fost dusă la un spital din Capitală, deoarece fusese desfigurată de iubitul său, Seco Dubravko. Între timp, Daniela Crudu a fost externată din spital, iar fanii se întreabă care este starea sa de sănătate, dar și cum a ajuns să fie bătută atât de grav de partenerul său de viață. Acum, vedeta locuiește cu tatăl său.

daniela crudu, declaratii in premiera, bataie
Care este starea de sănătate a Danielei Crudu

Bruneta, le-a răspuns fanilor îngrijorați că se simte foarte bine și că aproape a uitat deja episodul dramatic prin care a trecut. De asemenea, Daniela Crudu a subliniat că nu a depus și nu va depune plângere împotriva agresorului său. Cât despre motivul pentru care a izbucnit scandalul, Crudu nu e dispusă să-l facă momentan public.

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

Incidentul violent în urma căruia Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă s-a petrecut duminică, în jurul orei 06:00, în timp ce ea și iubitul său se întorceau acasă. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău. A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. De asemenea, Crudu s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe