Daniela Crudu, apariție neașteptată. A suferit enorm, când a fost bătută de iubit, dar acum strălucește din nou. Foto

Daniela Crudu a suferit foarte mult din pricina episodului de bătaie pe care l-a suferit de curând. Vedeta a decis să apeleze la o nouă procedură de înfrumusețare și în prezent strălucește. Mai mult, fanii i-au transmis foarte multe urări, încă de când s-a aflat că a fost băgată în spital, în urma traumatismelor suferite.

Daniela Crudu, apariție neașteptată

Daniela Crudu pare să se fi reinventat, pentru că în prezent arată foarte bine. Episodul de bătaie pe care l-a înfruntat recent nu i-a afectat absolut deloc apariție fără cusur. Fosta asistentă de televiziune de la Antena 1 le-a dezvăluit tuturor că a apelat la o procedură numită “slimming face”. Mai exact, presupune remodelarea liniei mandibulare, fiind un procedeu non-chirurgical și minim invaziv. Se pare că bruneta a avut nevoie de astfel de retușuri, fiind diagnosticată de medici șo cu un traumatism cranian.

În vârstă de 30 de ani, fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a transformat total, în ultimii ani, odată cu intervențiile efectuate de estetician. De curând s-a aflat că aceasta și-a iertat agresorul, pe iubitul de origine croată, pe nume Seco Dubravko. Între cei doi ar fi fost vorba și despre o împăcare, deși bărbatul a băgat-o în spital.

Bruneta a suferit enorm, când a fost bătută de iubit, dar acum strălucește din nou

Daniela Crudu, apariție neașteptată. A suferit enorm, când a fost bătută de iubit, dar acum strălucește din nou. Foto

Daniela Crudu a dezvăluit în mediul online că a apelat la o procedură nouă, după bătaia suferită recent

După bătaia încasată, Daniela Crudu a avut și nasul spart, având nevoie de o intervenție chirurgicală. Totodată, locuiește și-n prezent alături de tatăl ei, într-o vilă din Capitală. Bruneta și-a reluat activitatea și în mediul virtual, pentru că pe conturile de pe rețelele sociale au apărut noi imagini postate de către Daniela. Vedeta a surprins pe toată lumea și prin faptul că a apelat la procedura de slimming face, pentru care a dezvăluit și prețul de 550 de euro.

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat la începutul lunii și a ajuns în grija cadrelor medicale de la Spitalul Universitar din Capitală. După ce a fost dată cu capul de bordul mașinii în care se afla alături de Seco Dubravko, vedeta a fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Medicii au mai constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, dar și o entorsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI