Daniela Crudu a fost bătută crunt în această dimineață! Cine a băgat-o în spital pe vedeta TV și ce diagnostic i-au pus medicii

Mirabela Năstase 09.02.2020, 12:29
Daniela Crudu a fost bătută crunt în această dimineață! Cine a băgat-o în spital pe vedeta TV și ce diagnostic i-au pus medicii

Daniela Crudu face știrea șoc a dimineții! Frumoasa brunetă a fost bătută crunt și băgată în spital chiar de către iubitul ei! Ce se întâmplă în aceste momente cu fosta asistentă TV.

Daniela Crudu a fost bătută crunt în această dimineață!

Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul ei croat, iar în urma scandalului a fost internată la un spital din Capitală. Se pare că frumoasa brunetă nu vrea să depună plângere penală contra iubitului ei. Medicii au consultat-o dar nu au venit cu vești tocmai bune. Astfel, în urma loviturilor pe care le-a încasat de la iubitul ei. Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial, dar și o entorsă la gleznă.

Daniela Crudu, pe patul de spital! Sursă foto Spynews.ro
Daniela Crudu, pe patul de spital! Sursă foto Spynews.ro

Relații eșuate

Daniela Crudu se poate ”lăuda„ cu mai multe relații amoroase eșuate, avute de-a lungul timpului. De departe însă, cea mai de notorietate relație a fostei asistente TV a fost cu Mihai Costea, alias Nilă, cu care s-a iubit vreme de trei ani. Daniela Crudu a fost agresată de nenumărate ori de către Nilă, dar de fiecare dată reușeau să depășească problemele și să se împace. Într-un final, Daniela Crudu a reușit să iasă din relația toxică avută cu Nilă, continuând să-și caute sufletul pereche.

Vrea o familie și copil

De atunci însă, Daniela Crudu a început relații cu diverșoi milionari, însă niciunul nu a adus-o aproape de visul ei, și anume, acela de a avea un copil și o familie. Cruduța a afirmat în nenumărate rânduri că își dorește cu ardoare să devină mamă: „Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe