Daniel Pancu a dat lovitura. Ce a făcut după scandalul de la Rapid

Marian Cărăvan 07.08.2020, 13:03

Din postura de antrenor, Daniel Pancu a promovat cu Rapidul în Liga 2. Giuleștenii sperau însă într-o trecere fulgerătoare prin eșalonul secund, în drumul lor spre Liga 1. Din păcate pentru ei, sezonul a fost dezamăgitor, iar Daniel Pancu a fost înlocuit cu Dan Alexa. Nici așa nu s-a obținut promovarea, însă Daniel Pancu, devenit între timp președinte la Rapid, a dat lovitura. Și asta imediat după scandalul de la Rapid generat de ratarea obiectivului.

Ce lovitură dă Daniel Pancu după ratarea promovării cu Rapid

Pentru Daniel Pancu, viața merge înainte. dar nu alături de giuleșteni, unde a cunoscut gloria ca jucător, dar s-a remarcat din plin și ca antrenor. „Pancone” a acceptat o mare provocare în această săptămână și se reîntoarce la origini. Fostul internațional se întoarce la echipa la care a debutat în fotbalul mare, în anii 90. Două sezoane a jucat Daniel Pancu la Poli Iași (1994-1996) înainte de a se transfera la Rapid. Acum este dat ca antrenor al ieșenilor, după ce Mircea Rednic și-a încheiat contractul cu echipa din Copu.

Mircea Rednic pleacă cu inima împăcată de la Poli Iași, unde și-a îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare. Practic, decizia FRF de a mări numărul de echipe în Liga 1 de la 14 la 16 i-a scutit de emoții în finalul de sezon. Cu locul 12 în clasamentul final, Poli Iași ar fi mers la barajul de menținere / promovare în Liga 1, cu ocupanta locului 3 din play-off-ul Ligii 2, CS Mioveni.

„Mulțumim, COACH! Pentru că ai simțit, autentic, alb-albastru! Pentru dedicare! Pentru curajul de a fi umăr la umăr cu noi la greu! Pentru că, împreună, am reconfirmat traseul unui simbol! Iașul a câștigat un prieten, amintiri și o pagină de istorie fotbalistică! Pentru toate, vei fi RESPECTAT în Copou!”, au scris cei de la Poli Iași pe site-ul oficial.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Poli Iași Sursa foto: Facebook Poli Iași

Daniel Pancu, în conflict cu Florin Manea

După ratarea promovării, Florin Manea, fostul director sportiv al Rapidului, a lansat un atac furibund asupra lui Daniel Pancu. Acesta a vorbit și despre transferurile de jucători și arată cu degetul tot către fostul antrenor al echipei giuleștene.

„Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit anul ăsta, vrei să ne nenorocești și la anul? Victor Angelescu (n.r. – patronul echipei) este un băiat extraordinar, dar problema lui este că nu se pricepe. El este victima a ceea ce s-a înâmplat la Snagov. Majoritatea transferurilor le-a făcut Angelescu și Daniel”, a spus Florin Manea, la ProSport LIVE.

Replica lui Daniel Pancu nu a întârziat să apară.

„E un ciorditor dovedit! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani. Dacă unul ca ăsta reprezintă Rapid, e grav!

Nulitatea asta spunea că am făcut eu transferurile. Singurii jucători pentru care am insistat sunt Manole și Drăghiceanu, pentru că nu eram în posibilitatea să aleg eu, nu aveam experiență”, a spus Daniel Pancu.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe