EXCLUSIV

Daniel Buzdugan a devenit pacientul soției: „Am apelat la ajutorul ei. Ține de tehnică și de mână fină”. Unde a agățat-o pe Monica, acum 22 de ani EXCLUSIV

Alexandru Catalan 09.03.2023, 20:04

Meseria îți poate aduce nu doar satisfacții, ci și ocazii nebănuite de a-ți schimba viața. E și cazul cunoscutului om de radio Daniel Buzdugan (48 de ani). El ne-a povestit, exclusiv pentru Impact.ro, cum și-a cunoscut soția, pe străzile Iașului, dar și ce meserie are superba femeie care i-a dăruit doi copii.

Daniel Buzdugan a devenit pacientul soției sale

Cunoscutul om de radio Daniel Buzdugan ne-a oferit detalii, exclusiv pentru Impact.ro, despre ziua în care și-a cunoscut viitoarea soție: „În cazul meu, mi-am cunoscut actuala soție pe când îmi făceam meseria de jurnalist, pe străzile Iașiului. Trebuia să concep un sondaj, pe nu știu ce chestiune, și umblam cu microfonul după mine prin oraș. Așa am cunoscut-o pe Monica, actuala mea soție. Pentru mine a fost ceva asemănător cu dragostea la prima vedere!”.

Daniel Buzdugan ne-a dezvăluit că, acum 22 de ani, s-a folosit și de un mic truc, pentru a intra în posesia numărului ei de telefon: „I-am spus că pentru fiecare voce înregistrată avem nevoie și de un număr de contact. Căci, cine știe, poate mai avem nevoie de completări. Mie-mi stătea însă gândul la cu totul altceva. Dar, fata m-a crezut!”, adaugă Daniel Buzdugan despre cum și-a cunoscut soția.

Daniel Buzdugan a devenit pacientul sotiei sale
Daniel Buzdugan a devenit pacientul sotiei sale

Cheia succesului, în căsnicie

Actorul ne-a dezvăluit cheia succesului, în căsnicia cu Monica: „Pentru mine, cei 20 de ani de mariaj au trecut ca o normalitate absolută. În fiecare zi o iau de la capăt. Nu stau pe marginea drumului să încerc să privesc în urmă, cum a fost. Probabil că asta e cheia succesului. Și, desigur, partenerul de lângă tine. Monica m-a cucerit prin spontaneitatea ei, în primul rând!”.

„Regele farselor audio”, cum mai este cunoscut, se consideră un bărbat fericit: „La radio, nu poți să minți lumea. Fiindcă omul te simte! Nu poți transmite căldură, dacă nu ai parte de așa ceva! Nu poți vorbi despre dragoste, dacă ești supărat, frustrat și ai o serie de probleme la tine acasă. Toate astea se vor resimți într-un fel sau altul și în timpul emisiunii tale. Așa că dacă fac bine ce fac, de atâta vreme, e și datorită soției mele”.

De ce se temea teribil de cabinetele medicilor stomatologi

Daniel Buzdugan a adăugat și un amănunt personal, mai puțin cunoscut, care i-a întărit convingerea că a făcut o alegere personală mai mult decât inspirată.

„Soția mea e medic stomatolog. Știe asta multă lume, dar nu am simțit niciodată nevoia să o ajut, în vreun fel, să-i fac reclamă. Și am să vă explic și de ce! Într-o vreme, mă chinuia o măsea de minte. Am fost la un medic ieșean, înalt de vreo doi metri, ca să mi-o scoată. M-a ținut omul acela pe scaun, câteva ore, fără folos. În cele din urmă, am apelat la ajutorul soției. Mi-era o frică, de nu vă spun, că voi păți același lucru. Că o să mă chinuie acolo, ca și la fostul cabinet. Că o să tragă de dinte, fără niciun folos. Am luat loc pe scaun și după nici cinci secunde am auzit-o pe Monica spunându-mi concis că s-a rezolvat problema. Nu era o chestiune de forță, de putere, ci de tehnică. Și de mână fină!”, a conchis Daniel Buzdugan. Monica și Daniel Buzdugan sunt căsătoriți din 2003 și au împreună doi copii, Luca și Maria.

Urmăriți Impact.ro și pe