Dani Otil, supărat foc pe colegul de emisiune. Ce nu a făcut Răzvan Simion de când e cu Daliana Răducan

Badea Violeta 19.11.2021, 16:39
Dani Otil, supărat foc pe colegul de emisiune. Ce nu a făcut Răzvan Simion de când e cu Daliana Răducan

Pe Dani Oțil și Răzvan Simion îi leagă o prietenie veche. Cei doi se cunosc de peste 30 de ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori TV din România. Însă, relația celor doi matinali pare să scârțâie. Iată ce i-a reproșat Dani Otil colegului său.

Dani Oțil s-a supărat pe Răzvan Simion

Dani Oțil și Răzvan Simion se cunosc de mai bine de trei decenii. Cei doi fac o echipă de excepție la Antena 1, iar asta se datorează și faptului că sunt prieteni atât de buni și au trecut prin foarte multe peripeții împreună.

În ultimul timp însă, viața lor s-a schimbat radical. Dani Oțil a devenit tătic, iar Răzvan Simion s-a mutat alături de iubita sa arhitectă, Daliana Răducan. Astfel, cei doi nu prea mai au timp să se vadă în afara emisiunii.

Recent, Dani Oțil i-a reproșat colegului și prietenului său că nu l-a invitat până acum în noua locuință. Iată dialogul amuzant dintre cei doi matinali.

„Dani: Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă, că nici nu știu unde stai. Cheamă-mă să vad și eu ce arhitectură interioară aveți!…

Răzvan: Îți dau niște reviste de arhitectură.

Dani: Câte camere ai? Vreau să știu unde stai.

Răzvan: De ce?

Dani: Te-ai dus ginere, cum se zice. Oricum, vreau să îți mulțumesc că nu mai stai lângă mine, că acum am si eu vecini mișto.

Răzvan: Îl faci om, îi negociezi casa, ca era mai scumpă, și acum… Amărâtule!”, a fost dialogul dintre Dani și Răzvan.

Dani Otil si Razvan Simion
Dani Otil si Razvan Simion

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel superb, pe nume pe Luca Tiago. Imediat după ce soția sa a născut, matinalul de la Antena 1 a scris câteva rânduri pentru copilul său.

”Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…? Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins.

Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.

Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).”, a scris Dani Oțil pentru fiul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...