Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit chiar în prima zi de relaxare. Unde au făcut nunta

Stan Filon 15.05.2021, 15:23

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, chiar din prima zi de relaxare a restricțiilor! Cei doi tineri au pus la cale totul într-un secret total! Motivul pentru care celebrul prezentator de televiziune și noua sa soție s-au grăbit cu nunta este probabil și faptul că cei doi așteaptă deja un copil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit chiar în prima zi de relaxare

Așadar, îmbrăcați foarte elegant, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost surprinși în cea mai importantă zi din viața lor. Ea a purtat o rochie superbă, albă, iar el un costum alb și tot așa s-au îndreptat și către localul unde va avea loc masa și dansul.

Restaurantul unde va avea loc petrecerea este chiar cel patronat de Dani Oțil! Au început să sosească la eveniment și invitații! Doamnele, foarte elegante, cu rochii de seară, însoțiți de domni foarte bine îmbrăcați și cu buchete superbe de flori pentru proaspăta mireasă au început să se strângă la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au casatorit chiar in prima zi de relaxare
Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au casatorit chiar in prima zi de relaxare. Sursa foto: spynews.ro

Nuntă cu Taraf la restaurantul lui Dani Oțil

Coloana sonoră va fi asigurată, se pare, chiar de Carmen Chindriș, de la Taraful Rutenilor, pe care se știe că celebrul prezentator de televiziune o adoră. Chiar zilele trecute au postat un clip pe Tik Tok, probabil chiar atunci când vorbeau despre fericitul eveniment din viața vedetei TV.

Meniul de nuntă va fi unul de excepție, cu siguranță, mai ales că la ”butoane” se află celebrul bucătar Nicolai Tand, care a anunțat că-și va pune amprenta pe fericitul eveniment printr-o postare făcută pe rețelele de socializare, chiar sâmbătă dimineața, scrie spynews.ro.

Așadar, după mai bine de doi ani de relaţie, Dani Oţil şi logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, s-au căsătorit și vor deveni și părinți! Anunțul venirii pe lume a urmașului sau a urmașei a fost făcut de îndrăgitul om de televiziune, care a scris un mesaj plin de umpo pe rețelele de socializare.

“Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, scria Dani Oţil pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...