Dani Oţil, răutăcios cu unul dintre colegii de emisiune. I-a zis în faţă ce îl deranjează: „Ambulanţier ştiu că ai fost”

Ioana Bucur 27.10.2021, 10:56
Dani Oţil, răutăcios cu unul dintre colegii de emisiune. I-a zis în faţă ce îl deranjează: „Ambulanţier ştiu că ai fost”

Schimb de replici acide la „Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1. Dani Oțil  pare că a uitat că era în direct și i-a spus în față unuia dintre colegii săi ce îl deranjează, de fapt. Reacția a venit imediat.

Ce a avut să-i reproșeze Dani Oțil colegului de la matinal

Echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a mărit. Florin Ristei s-a alăturat prezentatorilor, iar în colțul bucătarilor a apărut și simpaticul Nicolai Tand. El a fost și protagonistul unui moment stânjenitor, creat de nimeni altul decât Dani Oțil. În timp ce îl vedea în acțiune de celebrul chef, prezentatorul a făcut un comentariu neașteptat, reproșându-i că folosește prea multă sare în timp ce gătește.

Surprins de critica primită, vizibil deranjat, Nicolai Tand a încercat să își păstreze zâmbetul pe față și să detensioneze atmosfera, întrebândul pe Dani daca a mâncat vreodată prea sărat din mâna lui. Doar că matinalul nu s-a lăsat întors din drum, continuând cu o replică destul de acidă:

„N-am știut că ai lucrat în Franța la sărărițele de drumuri… Ambulanțier știu că ai fost”, i-a spus Dani Oțil.

Dani Oţil, răutăcios cu unul dintre colegii de emisiune
Dani Oţil și Nicolai Tand

Rolul de tată nu este deloc ușor: „O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze”

Dani Oțil a devenit tată pe 10 septembrie. La scurt timp după ce s-a născut fiul lui, prezentatorul a recunoscut că noul său program i se pare extrem de obositor. El a glumit că și-ar pune copilul la vânzare și că îți caută o amantă în vârstă de peste 62 de ani, dar nu pentru relații intime, ci doar ca să-i facă clătite și să-l lase să doarmă.

Însă, chiar după trei săptămâni cu fiul său, Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor săi pe Instagram: „O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram bebeluș”.

O fotografie postată de prezentator, în care își ține bebelușul în brațe, i-a adus un val de critici de la internauți. Prezentatorul de la Antena 1 a fost criticat pentru felul în care își ținea fiul în acea imagine. De altfel, de când sunt părinți, el și soția lui au fost criticați pentru mai multe presupuse nereguli în alegerile pe care le-au făcut pentru copilul lor.

„Mi-am dat seama ca există mulți specialiști în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme. Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară.

Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani Oțil despre una dintre criticile pe care le-au primit el și soția lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...