Dani Oţil a ajuns la disperare. Ce îi spun toţi oamenii care îl opresc pe stradă

Ioana Bucur 13.08.2021, 11:02
Dani Oţil a ajuns la disperare. Ce îi spun toţi oamenii care îl opresc pe stradă

În mai puțin de o lună, Dani Oțil își va ține în brațe pentru prima oară băiețelul. Însă nu gândul că mai sunt doar câteva zile până când va deveni tătic îl scoate din minți, ci un mesaj pe care îl aude de la toți cei cu care se întâlnește în ultima perioadă. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a răbufnit și a spus exact ce are pe suflet.

Dani Oțil a răbufnit. Ce i se întâmplă în ultimele zile

Luna septembrie îi va face părinți pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi pun la punct ultimele detalii pentru venirea pe lume a micuțului, iar emoțiile sunt, probabil, uriașe. Însă prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că este deranjat de ceea ce i se întâmplă de ceva vreme.

Într-un video postat pe paginile sale de social media, Oțil a explicat că aproape toți oameni cu care se întâlnește, chiar și pe stradă, au un singur lucru să îi spună: „O să vedeți voi…”. Acelor persoane, vedeta le-a transmis un mesaj:

„Suntem în ultima lună de sarcină. Am o întrebare pentru toți părinții. De ce de câteva zile, toată lumea când ne vede zice același lucru: „o să vedeți voi”. De ce nu există campanie, de ce nu ne ziceți cu nouă luni înainte „o să vedeți voi” sau „o să dați de dracu” sau „adunați somn pentru că o să aveți nevoie”.

De ce nu văd pe nimeni la Loft sau la Nuba oprind muzica pe la 7 seara să zică „aveți grijă ce faceți în seara asta pentru că o să vedeți voi”. Am rugămintea, dacă ne vedem în zilele astea până ne naștem sa nu mai spuneți în loc de „salut”, „bună ziua, Dani”, „o să vedeți voi ”, a spus Dani Oțil.

Dani Oţil a ajuns la disperare. Ce îi spun toţi oamenii care îl opresc pe stradă
Dani Otil si Gabriela Prisacariu la nunta lor

„Trăim cele mai frumoase clipe”

A fost un an „cu de toate” pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai, fiind înconjurați de cei mai apropiați prieteni, iar luna viitoare va ven pe lume primul lor copil.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult ” a scris fotomodelul, pe Instagram, când a anunțat că este însărcinată.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...