Dani Mocanu, anunț șocant pe Facebook. Se lasă de muzică și o ia pe calea credinței. Ce planuri de viitor are

Ana Anitoiu / 29.10.2020, 20:42
Dani Mocanu, anunț șocant pe Facebook. Se lasă de muzică și o ia pe calea credinței. Ce planuri de viitor are

Dani Mocanu a făcut un anunț șocant pe platforma de socializare Facebook. A spus că se lasă de muzică și o ia pe calea credinței.

Ce planuri are Dani Mocanu

Cântărețul de manele a anunțat că nu va mai cânta, după ce va termina evenimentele pe care le are deja programate, până la data de 7 ianuarie 2021.

Dani Mocanu a dezvăluit că după această dată, va renunța la melodiile cu care și-a obișnuit fanii și se va dedica cântărilor duhovnicești.

”Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Isus prin cântări Duhovnicești!

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”, a scris Dani Mocanu, pe pagina lui de Facebook.

Dani Mocanu renunta la muzica. Ce va face
Mesajul lui Dani Mocanu, publicat pe Facebook

Cum au reacționat fanii lui Dani Mocanu

Mesajul lui Dani Mocanu a strâns multe aprecieri, dar și comentarii. Unii l-au felicitat pentru decizia lui, alții l-au ironizat. ”Boss, ai luat covid?”, a fost unul dintre comentarii.

”Mi-a crescut respectul față de Dănuțul nostru”, ”Bravo faci un lucru minunat bravo” și ”Bv tot respectul domnul să te binecuvânteze”, au fost alte comentarii, pe pagina de Facebook a artistului.

Alți internauți i-au cerut, mai în glumă, mai în serios, ultime colaborări cu alte nume, precum Romeo Fantastick.

Pe de altă parte, unii dintre cei care au scris comentarii au spus că probabil că este o glumă sau că nu cred că interpretul de manele se va ține de cuvânt.

Alții au fost chiar supărați din cauza mesajului publicat de Dani Mocanu. ”Dani… Ești ultimul la care mă așteptam să mă dezamagească. Tu ești făcut pentru asta frate. Nu poți renunța să cânți. Ai mulți fani ce ti-au fost alături. Nu îi poți abandona”, Dănuțule, știi că ești fratele meu și te iubesc din toată inima, dar nu îmi fă una ca asta pentru mine și pentru fanii tăi”, i-au scris aceștia.

”Stai la loc Dănutzule că locul tău e pe 1 greule”, ”Ne bagi în depresie”, ”Mocane lasă prostiile că vreau să-mi Cânți la nuntă frate altfel nu mă mai însor” și ”Nu pot să cred sunt fana ta nr unu îmi plac toate cântecele tale”, au fost alte comentarii.

Dani Mocanu, căruia i se mai spune și ”Regele YouTub-ului”, câștigă o sumă considerabilă din piesele sale. Mai multe detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI