Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Ce pedeapsă are de ispășit în spatele gratiilor

Beatrice Dumitru 20.03.2023, 23:57
Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Ce pedeapsă are de ispășit în spatele gratiilor

Fiul lui Sile Cămătaru a fost extrădat din Italia. Vasile Daniel Balint a fost prins de polițiști în Italia, după ce a fugit din România și a fost dat în urmărire internațională. Fiul lui Sile Cămătaru a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin provizoriu de protecție.

Câți ani va sta fiul lui Sile Cămătaru în închisoare

Poliția Română a comunicat oficial aducerea lui Daniel Balint în țară. În urma cooperării dintre Poliția Română și autoritățile din Italia a fost preluat din această țară un bărbat de 26 de ani care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din România. Potrivit unor surse judiciare, acesta este Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru.

La data de 6 iunie 2022, Judecătoria Sectorului 6 a emis pe numele lui Vasile Daniel Balint un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu emis pe numele iubitei acestuia, pe care a amenințat-o cu moartea.

Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Ce pedeapsă are de ispășit în spatele gratiilor
Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în ianuarie

La data de 16 ianuarie 2023, Vasile Daniel Balint, care era dat în urmărire internațională, a fost prins în Italia în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din această țară. Acesta fusese dat în urmărire internațională în primăvara anului trecut.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE”, informa Poliția Română în luna ianuarie.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei.

Daniel Vasile Balint a dispărut înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care era judecat pentru încălcarea ordinului de protecție.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...