Dăncilă: „S-a lucrat multă vreme la imaginea mea de proastă”. Ce a ajuns să facă, acum, fosta șefă PSD

Diana Radu 17.01.2020, 14:20
Dăncilă: „S-a lucrat multă vreme la imaginea mea de proastă”. Ce a ajuns să facă, acum, fosta șefă PSD

Viorica Dăncilă a fost recent invitată la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, acolo unde a vorbit despre imaginea pe care și-a creat-o în timpul mandatului de premier. De asemnea, Dăncilă a mai dezvăluit și cu ce s-a ocupat după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD.

Viorica Dăncilă, despre imaginea sa: ”S-a lucrat multă vreme la imaginea mea de proastă”

Fostul lider PSD a devenit celebru ca fiind un maestru al greșelilor de exprimare, al formulărilor defectuoase și multor altor prostii. Fiecare apariție și fiecare discurs era marcat de cel puțin o greșeală gramaticală. Astfel, nu e de mirare faptul că, deși nu mai ocupă o funcție publică, românii se întreabă în continuare dacă totul a fost doar un rol. În acest sens, Viorica Dăncilă, a ținut să lămurească situația în direct la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”. Iată ce a spus Dăncilă despre imaginea sa din timpul mandatului de premier al României.

viorica dancila, imaginea sa de proasta, fosta sefa psd
Viorica Dăncilă, despre imaginea sa: ”S-a lucrat multă vreme la imaginea mea de proastă”

”S-a lucrat multă vreme la imaginea mea „de proastă”. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la greşelile făcute de preşedinte şi de alţi oameni politici, care trec neobservate. Poate greşeli am făcut, dar nu am luat nicio decizie greşită împotriva oamenilor. Eu chiar am muncit foarte mult ca să iau decizii bune pentru oameni…”, a declarat Viorica Dăncilă.

De asemenea, Dăncilă s-a arătat foarte deranjată de faptul că oamenii au judecat-o după haine, ci nu după ”omul Viorica”: ”Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice”, a continuat fostul premier.

Ce a ajuns să facă, Viorica Dăncilă, după ce și-a dat demisia din fruntea PSD

Conform celor declarate de fostul premier, nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri, subliniind că urmează să ia o decizie în acest sens în cursul săptămânii viitoare. Totuși, foarte mulți români o acuză de faptul că ar sta pe banii soțului, acesta fiind manager peste operațiunile de extracție a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeș, Dolj, Olt, Gorj și Teleorman.

”Deocamdată, nu. Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a declarat Viorica Dăncilă.

Urmăriți Impact.ro și pe