Dana Rogoz, decizie radicală în privinţa fiicei sale. Micuţa a plâns în hohote, dar vedeta nu regretă deloc hotărârea

Ana Anitoiu 03.10.2021, 20:46

Dana Rogoz a luat o decizie radicală în privința fiicei sale, Lia. Actrița nu s-a răzgândit nici când și-a văzut micuța plângând în hohote și a spus că nu regretă deloc hotărârea.

Ce decizie a luat Dana Rogoz pentru fiica ei

La vârsta de 36 de ani, Dana Rogoz este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Actrița are o familie fericită împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, cu fiul lor, Vlad, și fiica în vârstă de un an și patru luni, pe care o alintă ”Lia bucuria”.

În ciuda faptului că s-a declarat de numeroase ori fermecată de fiica ei, Dana Rogoz este radicală atunci când vine vorba despre deciziile dificile, dar necesare în creșterea ei. Vedeta a explicat că deși a suferit când și-a văzut micuța plângând, nu a dat înapoi.

Dana Rogoz, decizie radicala in privinta fiicei sale. Micuta a plans in hohote, dar vedeta nu regreta deloc hotararea
Dana Rogoz, alaturi de fiica ei

”Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea.

Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui. A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?». M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie”, a spus Dana Rogoz în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Dana Rogoz, despre motivul pentru care a luat această decizie

De asemenea, Dana Rogoz a explicat de ce a luat această decizie dificilă. Vedeta, care a povestit anterior că ea și soțul ei nu sunt oameni comozi și că obișnuiesc să facă excursii cu rulota, a hotărât astfel dintr-un motiv întemeiat.

”Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea.

Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii”, a mai spus ea în emisiunea ”La Măruță”.

De ce boală suferă Dana Rogoz

Anterior, Dana Rogoz a dezvăluit că suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto, printre ale cărei simptome se pot număra fluctuațiile de greutate sau stările de oboseală.

“Sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism.

În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana Rogoz, în 2019, pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...