EXCLUSIV

Dana Coteanu, alias Marijuana, face afaceri cu trupa El Negro. Ce se întâmplă de la 1 decembrie. EXCLUSIV

Cristian Botez 25.11.2022, 15:56

Zilele acestea Dana Marijuana, „Cea mai fidelă fată”, după cea populară piesă a ei, din anul 1999, a lichidat afacerea cu ultimul ei club, cel situat în Bulevardul „Corneliu Coposu” nr.3, cedând spațiul lui El Negro, trupa înființată de Bogdan Negroiu și Stevie Bass în 1999, în Ploiești. Data retragerii totale din acel spațiu va fi 1 Decembrie.

Dana Marijuana, afaceri cu El Negro

Dana le-a lăsat celor de la El Negro absolut tot ce se afla în localul amplasat în subsolul vechiului imobil, inclusiv mobilierul masiv.
Practic, de la 1 decembrie Dana va părăsi definitiv spațiul, care va fi transformat de muzicieni în studio de înregistrări și loc de repetiții.

Într- convorbire telefonică, Bogdan Negroiu, fondatorul El Negro, a confirmat înțelegerea făcută cu Dana, ca și faptul că acolo își vor amenaja studioul, drept pentru care, în zilele următoare, vor și începe să muncească pentru renovarea spațiului și amenajarea lui specifică.
Totodată Bogdan Negroiu și autorul acestui articol au convenit să se întâlnească, în zilele următoare sau la scurt timp după sărbătorile din preajma Zilei Naționale, cu toată trupa, pentru realizarea unui interviu în exclusivitate pentru IMPACT.RO.

Dana Marijuana va continua să locuiască, împreună cu fiica ei cea mica, Iris, în apartamentul de la primul etaj  al blocului, la parter având, încă, claie peste grămadă, cutii pline cu antichități sau piese disparate puse peste tot, pe rafturi ori prin dulapuri. Laolaltă cu zeci și zeci de tablouri, pictate de ea însăși, fiind de notorietate pasiunea ei pentru pictură.

Dana i-a spus reporterului IMPACT.RO că se va întoarce la afacerea ei cu bijuterii, o altă pasiune și preocupare, ambele moștenite chiar de la tatăl său, Ion Coteanu, decedat în urmă cu mai mulți ani.

Citește și Legătura neștiută dintre Dana Marijuana și Luminița Anghel. Cine este „copilul” celor două artiste!

Dana Coteanu 1
Dana Coteanu

Dana Marijuana a renunțat la cele două cluburi

După moartea lui Dan Burlacu, fostul campion mondiale de MMA, iubitul, partenerul de viață și protectorul ei timp de șapte ani, mort într-un accident straniu în luna martie a acestui an, Dana a încercat, o vreme, să ducă mai departe afacerea cu localurile, dar nu a mai făcut față singură.

A închis, astfel, pe rând două din cluburile, de fapt „casele Danei”, cum le spunea ea însăși, vestite pentru atmosfera unică în peisajul underground bucureștean.

Mai întâi, localul din subteranul imobilului de la numărul 53 al străzii Nicolae Filipescu, locul, care vreme de aproape patru ani de zile a constituit poate cel mai inedit local din Capitală. Unic, cu o atmosferă irepetabilă.

Apoi, a închis imensul local din strada Bărăției, locul unde anul trecut, în martie, a avut loc cumplita moarte a lui Dan Burlacu. Atunci, într-o noapte de început de martie, în timpul unei petreceri restrânse, cu câțiva prieteni, chiar în barul din Bărăției, Dan s-a dus la mașină să mai aducă două navete de bere, iar la întoarcere, urcând pe o periculoasă scară în spirală de fier, s-a prăbușit lovindu-se puternic la cap. După trei zile de comă indusă, Dan Burlacu a murit.

Ieri seară, Dana Coteanu alias Dana Marijuana a stat la palavre cu semnatarul acestui articol despre ultimele schimbări din viața artistei, dar pe fugă, pentru că Dana se grăbea să ajungă într-un bar din Centrul Vechi unde, un bun colaborator al ei în domeniul muzical și prieten,  TONIK Obiectiv, își lansa un nou CD, intitulat  „Tot o familie” , primul  maxi-single al muzicianului.

TONIK Obiectiv a colaborat cu Dana, toamna trecută, când i-a prelucrat în studio piesa cu care interpreta de hip-hop a revenit în muzică, „Nu mi-e greu”, pe care Dana a interpretat-o împreună cu Chica Con Cana.

Citește și Cum a reuşit Dana Marijuana să-și revină după moartea soțului. Artista a lansat şi o piesă nouă: „E o melodie despre iubire” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Cristian Botez
Este reporter special și corespondent Impact.ro, încă din iunie 2021. Pregătit pentru cele mai periculoase zone de război din lume, Cristian Botez s-a remarcat de-a lungul carierei sale prin...