Dana Budeanu, subiect de ironii la iUmor. Gluma cu care câștigătorul a luat premiul cel mare. „De unde credeți că vine?”

Badea Violeta 08.12.2022, 07:55

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ea a devenit virală pe rețelele sociale, cu rubrica „Amețitele și mafioții”. De curând, însă, creatoarea de modă a fost ironizată de Remus Iosub, cel care a reușit să câștige finala iUmor, sezonul 13. Iată gluma cu care acesta a luat premiul cel mare!

Dana Budeanu, ironizată în emisiunea „iUmor”

Dana Budeanu a fost ironizată de Remus Iosub, comediantul care a câștigat premiul de 20.000 de euro pus în joc în sezonul 13 al emisiunii „iUmor”.

Glumele pe seama creatoarei de modă au stârnit hohote de râs și au reușit să cucerească publicul. Totodată, în finala de duminică, 4 decembrie, tânărul i-a ironizat și pe „bombardieri“, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră.

„Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop.

Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?“, a spus câștigătorul iUmor în debutul momentului său.

„Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?“, a precizat Remus Iosub.

Citește și Dana Budeanu a blocat traficul pe o stradă din centrul Capitalei. Surpriza uriașă de care a avut parte. Ce au făcut imediat toți șoferii!

Cine este Remus Iosub, câștigătorul iUmor

Remus Iosub, câștigătorul iUmor, a reușit să atragă atenția publicului încă de la prima sa apariție pe micul ecran. Înainte de a apărea la televizor, acesta îți prezenta glumele doar pe Tik Tok. Văzând că are succes, tânărul și-a făcut curaj și a venit în emisiunea de la Antena 1.

Remus Iosub și-a ales și un nume de scenă: „Ramore”. Acesta i-a ironizat pe bombardieri, dar și pe Dana Budeanu și a primit ropote de aplauze.

Totodată, juriul iUmor a fost foarte impresionat de fiecare apariție a concurentului, datorită glumelor sale savuroase și a felului în care a intrat în pielea personajului.

Citește și Cine este, de fapt, Remus Iosub, câștigătorul de la iUmor. L-a ajutat și Dana Budeanu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...