Dana Budeanu se căsătoreşte. Cine este Andrei Hrebenciuc, tânărul care a convins-o să meargă iar la altar

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 26.07.2021, 16:20

Dana Budeanu se căsătoreşte. Vedeta a publicat luni o fotografie cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la Andrei Hrebenciuc. Tânărul care a convins-o să meargă iar la altar are probleme cu legea.

Cum a anunțat Dana Budeanu că se căsătorește

Dana Budeanu a publicat luni o fotografie în care apare un inel de logodnă mare, în formă de floare, alături de mesajul ”Eu nu am iubiți. Eu mă căsătoresc”, în limba engleză. Anunțul făcut de Dana Budeanu i-a adus brunetei peste 7.000 de aprecieri în aproximativ o oră. Deschideți galeria foto de mai sus!

Aceasta va fi cea de-a doua căsnicie a Danei Budeanu. Bruneta a mai fost măritată cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport, împreună cu care are două fiice. În plus, a avut o relație cu fratele lui Marius Moga, Iulian Moga.

Dana Budeanu se casatoreste. Cine este Andrei Hrebenciuc, tanarul care a convins-o sa mearga iar la altar
Dana Budeanu

Cine este Andrei Hrebenciuc

Nici pentru viitorul soț al Danei Budeanu următoarea căsătorie nu este prima. Andrei Hrebenciuc a mai fost însurat cu Irina Noapteș, fiica fostului director al CFR. Cei doi au divorțat în secret recent, la notar, în luna aprilie a acestui an, după șase ani de mariaj.

De asemenea, în urmă cu mulți ani, Andrei Hrebenciuc a avut o relație cu Elena Băsescu. Cei doi au format un cuplu o perioadă, în ciuda faptului că tații lor, Viorel Hrebenciuc și Traian Băsescu, erau rivali pe scena politică.

Ce probleme are viitorul soț al Danei Budeanu cu legea

Cererea în căsătorie vine la scurt timp după ce Andrei Hrebenciuc a fost condamnat de magistrații de la Curtea de Apel Brașov la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de complicitate la trafic de influență.

Tatăl său, Viorel Hrebenciuc, are probleme și mai mari, deoarece a fost condamnat la doi ani de închisoare, dar cu executare, în același dosar al retrocedărilor de păduri de la Romsilva. Totuși, decizia pronunțată de Curtea de Apel Brașov nu este definitivă. Astfel, cei doi inculpați o pot contesta.

De altfel, acest dosar nu este unul nou. A fost trimis în instanţă la începutul anului 2015. Viorel şi Andrei Hrebenciuc, precum şi fostul deputat Ioan Adam şi-au recunoscut vinovăţia și au solicitat să fie judecaţi prin procedura simplificată.

Cei trei au fost acuzați pentru retrocedarea ilegală a 43.227 hectare de teren forestier în judeţul Bacău în favoarea lui Paltin Sturdza și în defavoarea Romsilva. Prejudiciul ce a fost calculat de DNA a fost de 1.421.800.870 de lei, echivalentul sumei de 303.888.615 de euro.

Dana Budeanu, despre cum arată bărbatul ideal pentru ea

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a fost invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici și a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. În plus, bruneta a dezvăluit că ea crede că există o singură iubire imensă pentru fiecare dintre oameni și că în general, oamenii trec pe lângă ea.

”Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac doar, în fața unui bărbat nu a unei femei, din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect foarte mult, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac dracu!”, a spus Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...