Dana Budeanu o pune la zid pe Monica Anisie! Ce a putut să spună despre ministrul Educației. Mesaj dur

Andrei Cezar 05.08.2020, 20:10
Dana Budeanu o pune la zid pe Monica Anisie! Ce a putut să spună despre ministrul Educației. Mesaj dur

În contextul discuțiilor care au avut loc astăzi la Palatul Cotroceni, între președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ceilalți miniștri, pe seama viitorului educației și al începutului de an școlar, Dana Budeanu a sancționat-o dur pe ministrul Educației, Monica Anisie. Vedeta consideră sistemul de educație online nu funcționează și spune că mai bine de un milion de copii nu au făcut deloc școală în perioada de după întreruperea cursurilor.

Dana Budeanu îi pune la zid pe Klaus Iohannis și Monica Anisie

În cel mai nou episod al Verdictului, Dana Budeanu se revoltă împotriva deciziilor luate de guvernanți, în ceea ce privește școala în timpul pandemiei. Vedeta îl atenționează în primul rând pe președintele Klaus Iohannis, în calitate de profesor, referindu-se la o eventuală decizie a Ministerului Educației de a scoate anumite materii din programa școlară, ca urmare a unor chestionare la care au răspuns cadrele didactice și părinții.

”Înțeleg că va avea loc azi o mare întâlnire la Cotroceni despre cum să facem cu educația copiilor din toamnă. Păi dați-ne dvs, dle președinte, o perspectivă în calitate de dascăl, că sunteți prof, legat de ce s-a întâmplat în pandemie cu școala, cu examenele, cu tot ce se comunică acum, cu materiile care brusc acum trebuie scoase din materiile de gimnaziu, pentru că latina, muzica, desenul, care „nu contează”, nu vor mai fi notate sau scoase din curriculum. Pe bune?”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu o pune la zid pe Monica Anisie! Ce a putut să spună despre ministrul Educației. Mesaj dur
Dana Budeanu o pune la zid pe Monica Anisie! Ce a putut să spună despre ministrul Educației. Mesaj dur

Dana Budeanu: Anisie, un nimeni în drum

Dana Budeanu își îndreaptă apoi atenția către ministrul Educației, Monica Anisie, pe care o consideră ”nimeni în drum” și critică, totodată, măsurile luate de guverm privind școala online. Budeanu consideră că acest tip de școlarizare nu funcționează, iar în urma deciziei de a întrerupe cursurile, odată cu debutul pandemiei, peste un milion de elevi nu au mai făcut școală deloc.

”Care sunt măsurile, jegurilor,pe care le luați pentru copii? Asta? Amenințările de dimineața până noaptea că nu avem voie să ne trimitem copiii la școală, că trebuie să fie 10-15 în clasă, sau deloc, că trebuie să stea acasă pe plăcuțe. 

Păi ieși Anisie tu, nimeni în drum, care ești ministrul educației copiilor noștri, tu fiind nimeni, una care s-a filmat cu borcanul la ușă ascultând profesorii care predau, asta ești tu, care și-a pus fina șefă la DSP București (….) de ce nu ieși Anisie să spui numărul copiilor care nu au făcut școală deloc 3 luni? Numărul depășește un milion. Nu au făcut deloc școală. De ce? Pentru că nu au cum. Sistemul vostru de căcat cu școală online nu are cum să funcționeze.”, a mai spus Dana Budeanu.

Vedeta consideră că cei din Ministerul Educației ”au nenorocit o generație”, iar autoritățile nu sunt capabile să găsească soluții în acest domeniu.

Urmăriți Impact.ro și pe