Dana Budeanu nu s-a mai putut abține după ce a văzut ultimul videoclip al Andrei. Mesajul pe care i l-a transmis în public

Ioana Bucur 19.03.2021, 15:18

O reacție cu care nu ne-a obișnuit până acum! Dana Budeanu nu s-a mai putut abține după ce a văzut ultimul videoclip al Andrei. Cel mai acid critic din spațiul public i-a transmis un mesaj clar artistei.

Dana Budeanu nu s-a mai putut abține după ce a văzut ultimul videoclip al Andrei

Printre dezbaterile despre „amețite”, „mafioți”, politicieni și tot ce înseamnă viața în România, Dana Budeanu a demonstrat că este, de fapt, o fire sensibiliă și poate chiar o… romantică. În vizorul criticului a intrat ultimul videoclip al Andrei. Dana Budeanu nu s-a mai putut abține și i-a transmis artistei un mesaj emoționant, postat pe pagina sa de Instagram.

„O melodie ca cele foarte puține astăzi, când am uitat să trăim, să iubim, să credem…felicitări, Trei Sud Est, cu a căror muzică a crescut o generație liberă, care se bucură de viață, de dragoste, fără telefoane, fără net, cu concerte, cu trăiri, cu refrene cântate la infinit…Andra?…n-am eu ce să scriu despre ea, ca voi să înțelegeți…un clip SUPERB!!!…absolut superb, cu poveste, fără suc pe masă și cipși în pungă, plin de costume și interioare în armonie și ce regie…bravo…ceva cu adevărat frumos pentru nostalgicii vremurilor în care viața era despre fiecare și-n care NIMENI nu ar fi acceptat îndobitocirea de azi…frumos, frumos?…o liniște de ascultat?”, a scris Dana Budeanu, pe Instagram.

În doar câteva ore, postarea Danei Budeanu a fost văzută de peste 35 de mii de persoane. Printre cei care au reacționat la mesajul neașteptat a fost chiar Andra, care i-a trimis un emoticon cu inimi. Noul single al juratei de la Românii au talent, lansat în colaborare cu băieții de la 3 Sud Est, „Jumătatea mea mai bună”, se bucură deja de un succes uriaș, având 220 de mii de vizualizări Pe Youtube, la nici 12 ore de la lansare.

Dana Budeanu, atac la persoanele care se plâng că au Covid-19. Printre cei vizați: Andra

O apreciază pe plan profesional, însă, în trecut, Dana Budeanu a trimis câteva săgeți otrăvite, una dintre țintele sale fiind chiar Andra. Jurata Românii au talent dezvăluia, în urmă cu câteva săptămâni, că ea, Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, intrând în categoria celor care „se plâng”au avut Covid-19.

„Nu are cum să nu îți fie rușine să te plângi. Nu are cum să nu îți fie rușine să porți masca aia. Când au trecut oameni prin războaie, prin lagăre… Nu are cum. Ce e de făcut?! Să luptăm împotriva acestei boli. Toată lumea. Să ieșim din case, să ne batem cu chestia asta. La război nu îți explică nimeni cum să porți o mască, ce trebuie să faci cu arma… Chiar nu vede nimeni că e la fel?! Dacă stai în casa sau ieși e același lucru. Cifrele arată la fel. Nu puteți hali o asemenea păcăleală! Ce om de știință îmi poate spune mie că e ok să stau șase luni încuiată în casă?!”, a spus Dana Budeanu, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...