Dana Budeanu, lovitură din partea fostului iubit. Ce va face bărbatul

Redacția IMPACT 20.09.2020, 11:08
Dana Budeanu, lovitură din partea fostului iubit. Ce va face bărbatul

Dana Budeanu a devenit în ultimul timp una dintre cele mai controversate persoane de la noi din țară. Vedeta este urmărită de peste 2 milioane de români zilnic, dar din păcate nu multă lume are o părere bună despre ea. De curând, aceasta ar urma să primească și o lovitură dură din partea fostului iubit, Iulian. Ce are de gând să facă bărbatul?

Lovitură dură din partea fostului iubit pentru Dana Budeanu!

Deși se știu foarte puține detalii despre viața personală a designerului de modă, oamenii își amintesc foarte bine că Dana Budeanu a avut o relație cu fratele lui Marius Moga, Iulian. Bărbatul este cu zece ani mai tânăr de cât ea, iar relația lor a durat aproape cinci ani. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs din cauza Danei, care este deja mamă a două fete și nu a vrut să audă de încă un copil, pe care faimosul regizor a vrut să îl aibă cu ea.

Criticul de modă pare să primească în curând o lovitură dură din partea fostului iubit. Iulian încă face istorie pe piața muzicală din România, iar acum trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă frumoasă. Cei doi ar urma să se căsătorească anul viitor și speră să devină părinți. Femeia pe care Iulian a ales-o să îi fie soție nu este însă o persoană publică, ceea ce face și mai greu de aflat identitatea ei.

Dana Budeanu, lovitură din partea fostului iubit. Ce va face bărbatul
Dana Budeanu, lovitură din partea fostului iubit. Ce va face bărbatul

Dana Budeanu nu a fost văzută de mult în compania unui bărbat

Diva a fost căsătorită mult timp cu un patron media, cu care are împreună are și două fiice. Cei doi au ajuns însă la divorț, iar Danei Budeanu pare că îi este tot mai greu să își refacă viața. Aceasta a strâns destul de multă ură din partea bărbaților pe care îi consideră fără lipsă de respect, iar viața ei sentimentală pare să reprezinte un adevărat mister. Designerul nu a mai fost văzut lângă un bărbat de doi ani încoace.

Totodată, Dana Budeanu pare să strângă din ce în ce mai multă faimă în mediul online. Aceasta este urmărită zilnic de milioane de persoane. De asemenea, este cunoscută și pentru că a îmbrăcat vedete celebre, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria și Jessica Biel. În prezent este bună prietenă cu Mihaela Rădulescu, Delia și Andra, pe care le îmbrăcă așa cum se cuvine.

Urmăriți Impact.ro și pe