Dana Budeanu, în lacrimi. Mărturisirea impresionantă pe care i-a făcut-o, la Antena 3, lui Mihai Gâdea

Iancu Andreea 21.09.2020, 10:08
Dana Budeanu, în lacrimi. Mărturisirea impresionantă pe care i-a făcut-o, la Antena 3, lui Mihai Gâdea

Dana Budeanu este o personalitate controversată a showbiz-ului românesc, ce ne-a obișnuit să critice dur vestimentațiile diferitelor vedete. Recent, ea s-a implicat și în analizarea evenimentelor de actualitate, discutând inclusiv despre politică. Totuși, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi. Motivul este unul cât se poate de impresionant.

Demonstrație de sensibilitate. Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi la Antena 3

Deși este o femeie care nu vorbește despre viața sa personală, se pare că Dana Budeanu are un punct sensibil. Prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, designerul a făcut o dezvăluire impresionantă, care a lăsat-o cu lacrimi în ochi.

După ce a vorbit despre mai multe teme politice, Dana a adus în discuție situația bătrânilor din țară. Aceasta a amintit modul în care societatea românească privește bătrânii și a făcut o paralelă cu tatăl său. Aprigă împotriva purtării măștii în perioada pandemiei, Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi la rememorarea scenelor în care l-a privit pe tatăl său purtând masca de protecție.

”Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți. Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav. Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero” a menționat Dana Budeanu la Antena 3.

Creatoarea de modă a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii de la Antena 3
Creatoarea de modă a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii de la Antena 3

Dezvăluirile Danei Budeanu continuă

Dincolo de verdictul vestimentar, Dana Budeanu este tot mai mult implicată în sfera politică. Astfel, creatorul de modă face tot felul de dezvăluiri înainte de alegerile locale 2020. Acum, în cadrul celui mai recent interviu de la Antena 3, vedeta a mărturisit că la începutul săptămânii va face o nouă dezvăluire.

Această afirmație vine după ce recent, Dana Budeanu a publicat o înregistrare în care candidatul dreptei pentru funcţia de primar al Capitalei, Nicușor Dan, intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache. Acesta din urmă deținea o construcție în Parcul Orășelul Copiilor pe un spațiu închiriat de la Primăria Sector 4. Ulterior, el a construit un restaurant în mod ilegal și nu și-a mai plătit impozitele. Sumele strânse au ajuns la aproximativ 400 de mii de lei, fiind somat pentru a intra în legalitate. Totuși, omul de afaceri a ignorat aceste avertizări iar primăria a recurs la demolarea construcției.

Nicușor Dan intervine și discută cu funcționarii Sectorului 4, arătând că Mitrache este dispus „să-şi retragă plângerile penale şi postările” împotriva primăriei. Angajatul primăriei îi spune lui Nicuşor Dan de mai multe ori că „dacă nu aţi fi garantat dvs. pentru el, nu mai aveam de ce să stăm de vorbă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...