Dana Budeanu face cu ou și cu oțet vedetele din România diagnosticate cu Covid-19: „Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice”

Andreea Bisinicu 28.10.2020, 11:50
Dana Budeanu face cu ou și cu oțet vedetele din România diagnosticate cu Covid-19: „Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice”

Dana Budeanu face cu ou și cu oțet vedetele din România diagnosticate cu Covid-19: „Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice”. Ce a declarat vedeta în ultimul clip filmat pe canalul său oficial de Youtube.

Dana Budeanu a jignit vedetele din România, care au fost diagnosticate cu Covid-19

Dana Budeanu ne-a obișnuit, deja, cu stilul său controversat de a spune anumite adevăruri care deranjează societatea în care trăim. În cel mai recent videoclip din seria Verdict, care se desfășoară pe canalul său de youtube, Dana Budeanu le atacă dur pe vedetele care au apărut, în public, spunând că au fost infectate cu virusul COVID-19.

„Nu știu dacă ați observat, dar ele (n.r. – vedetele) nu se mai ocupă cu vedetistmul nicăieri. Acum, toate vedetele se ocupă cu…să fie testate pozitiv și, după aceea, să vorbească la televizor despre această „boală”. Ca să intru așa, direct, în voi, toți cei care ați făcut asta sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice. Voi ați făcut o crimă împotriva tuturor oamenilor care s-au uitat, dacă nu ați realizat. Voi, care faceți orice pe bani! Acești oameni se uită doar la televizor și doar pe social media, inclusiv la voi, nenorociții dracului care sunteți. Javrelor! Ăia care ați luat bani și nu numai. Cei care ați acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală. Javrelor!”, este mesajul dur al creatorului de stil.

Dana Budeanu atrage atenția asupra tuturor persoanelor publice care au instaurat panica în inimile urmăritorilor lor, care, conform divei, au luat de bun tot ce le-au spus idolii lor.

Ce mesaj a transmis Dana Budeanu vedetelor care au coronavirus
Ce mesaj a transmis Dana Budeanu vedetelor care au coronavirus

„Voi ați indus o panică de nedescris, care a îmbolnăvit minți și suflete în această perioadă. Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Facem ceva pe voi. De ce n-ați ieșit, javrelor, cu orice altă boală, de-a lungul timpului, ca să fiți alături de oameni și societate? Nu vă e, mă, rușine, nesimțiților? Să luați bani ca să induceți panica în rândurile oamenilor, care sunt speriați, care au rămas fără joburi, care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, în fiecare zi.”, a completat Dana Budeanu în clipul controversat.

Adelina Pestrițu, Marcel Pavel, Andreea Esca sunt doar câteva dintre numele vedetelor care au anunțat că au fost contactat virusul COVID-19, pe parcursul ultimelor luni.

Andreea Esca a fost infectată cu COVID-19

În august 2020, Andreea Esca povestea tuturor cum a contactat virusul COVID-19. La momentul respectiv, soțul și singurul său fiu au fost și ei testați pozitiv.

„La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Numai că n-am apucat să se împlinească cele 7 zile, ca să fac noul test și, într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat”, povestea atunci vedeta de la Pro TV, conform Playtech

Andreea Esca a fost infectata cu noul coronavirus
Andreea Esca a fost infectata cu noul coronavirus

Adelina Pestrițu a ajuns la spital, din cauza coronavirusului

Acum mai bine de o lună, Adelina Pestrițu anunța, în mod public, că a luat coronavirus. Primele simptome care i-au dat de gândit a fost pierderea simțului olfactiv și gustativ.

„Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie…îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?” a fost mesajul influenceriței, în septembrie 2020.

Adelina Pestritu anunta in septembrie ca a fost infectata cu virusul COVID-19
Adelina Pestritu anunta in septembrie ca a fost infectata cu virusul COVID-19

Marcel Pavel a contactat și el virusul Sars-CoV-2

Marcel Pavel a fost infectat și el cu virusul COVID-19, în luna iulie 2020, în perioada filmărilor celui mai recent sezon „Te cunosc de undeva!”. Artistul s-a arătat extrem de dezamăgit de cei care l-au acuzat că ar fi primit bani pentru a fi declarat infectat cu COVID-19.

„Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni. Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere – că e mai bine. Dacă vom înclocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile”, spunea Marcel Pavel, la Antena 3

Marcel Pavel a contactat virusul COVID-19 in iulie 2020
Marcel Pavel a contactat virusul COVID-19 in iulie 2020

Cine sunt vedetele pe care Dana Budeanu le laudă

Mesajul dur al creatorului de stil a fost văzut, în numai două zile, de peste 100 de mii de oameni și apreciat de cinci mii de urmăritori ai canalului său de Youtube. Dana Budeanu s-a arătat profund indignată de cei care, conform ei, au fost părtașe la o tentativă de a speria lumea.

Creatoarea seriei Verdict spune că sunt puține vedetele din România care nu apărut în mediu online spunând că sunt infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, Dana Budeanu i-a menționat pe Dan Bittman, Delia și Smiley.

„Voi, niște scursuri, care ați acceptat aceste protocoale, de a apărea, de a vă înregistra, a vă posta, a comunica despre această boală, ați călcat în picioare sufletele tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu vă e rușine, mă, animalelor, să apăreți la televizor sau pe social media și să anunțați că sunteți pozitivi? Sunteți niște gunoaie voi. Toți. Toți cei care au făcut asta sunteți niște gunoaie. Sunteți zero voi. Înafară de Dan Bittman și de cei care nu au apărut, restul sunteți zero! Nu mai reprezentați nimic. Voi ați văzut-o pe Delia că s-a postat cu virusul? Nu, pentru că are bani, de aia nu a făcut asta. Smiley a fost plecat în vacanță. El ce a pățit? Păi voi îl vedeți vreodată că vine și spune că s-a îmbolnăvit? Nu. De ce? Pentru că nu au vrut asta.”, a declarat Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe