Dana Budeanu, atac la persoanele care se plâng că au covid-19. “Nu are cum să nu îţi fie ruşine”

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 28.02.2021, 10:31
Dana Budeanu, atac la persoanele care se plâng că au covid-19. “Nu are cum să nu îţi fie ruşine”

Dana Budeanu s-a dezlănțuit la adresa celor care „se plâng” că au fost infectați Covid-19. Afirmațiile scandaloase ale brunetei par să aibă câteva ținte bine stabilite, printre care se numără câteva dintre cele mai apreciate vedete din România. De ce susține că ar trebui să le fie rușine.

Dana Budeanu, atac la persoanele care se plâng că au covid-19

Dana Budeanu și-a exprimat din nou revolta la adresa persoanelor, în special a vedetelor, care au declarat public că au fost infectate și „se plâng” că au covid-19. Prezentatoarea Verdict a făcut o comparație cel puțin forțată cu suferințele generațiilor care au avut de înfruntat războaie, lagăre de concentrare. Invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici, designerul a dezvăluit că nu crede nici în măsurile de protecție impuse de autorități în ultimul an, întrebând „ce om de știință îmi poate spune mie că e ok să stau șase luni încuiată în casă”.

„Nu are cum să nu îți fie rușine să te plângi. Nu are cum să nu îți fie rușine să porți masca aia. Când au trecut oameni prin războaie, prin lagăre… Nu are cum. Ce e de făcut?! Să luptăm împotriva acestei boli. Toată lumea. Să ieșim din case, să ne batem cu chestia asta. La război nu îți explică nimeni cum să porți o mască, ce trebuie să faci cu arma… Chiar nu vede nimeni că e la fel?! Dacă stai în casa sau ieși e același lucru. Cifrele arată la fel. Nu puteți hali o asemenea păcăleală! Ce om de știință îmi poate spune mie că e ok să stau șase luni încuiată în casă?!”, a spus Dana Budeanu, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Printre vedetele la care pare să se refere Dana Budeanu este chiar Andra. Jurata Românii au talent dezvăluia, în urmă cu câteva săptămâni, că ea, Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Artista și-a ținut fanii la curent cu simptomele pe care le-a avut, spunând că a trecut prin câteva zile grele.

„Au fost nişte zile mai grele. Astăzi, am început să mă simt mai bine. Am avut dureri musculare, am tuşit foarte tare, mă durea capul. Astăzi, mi-am pierdut şi gustul şi mirosul”, spunea Andra, la câteva zile după ce primise diagnosticul.

„Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice”

În toamna anului 2020, Dana Budeanu le făcea cu ou și cu oțet pe vedetele care anunțau public că au covid-19.

„Nu știu dacă ați observat, dar ele (n.r. – vedetele) nu se mai ocupă cu vedetistmul nicăieri. Acum, toate vedetele se ocupă cu…să fie testate pozitiv și, după aceea, să vorbească la televizor despre această „boală”. Ca să intru așa, direct, în voi, toți cei care ați făcut asta sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice. Voi ați făcut o crimă împotriva tuturor oamenilor care s-au uitat, dacă nu ați realizat. Voi, care faceți orice pe bani! Acești oameni se uită doar la televizor și doar pe social media, inclusiv la voi, nenorociții dracului care sunteți. Javrelor! Ăia care ați luat bani și nu numai. Cei care ați acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală. Javrelor!”, este mesajul dur al prezentatoarei Verdict.

Dana Budeanu, despre singurul barbat care o face sa taca. Creatoarea de moda, dezvaluiri fara perdea
Dana Budeanu

Mai mult, la acea vreme, Budeanu se întreba de ce vedetele mari ale României nu au avut covid-19 sau, corect spus, de ce nu au vorbit în media sau pe platformele sociale despre asta, dându-i ca exemplu pe Delia și Smiley.

„Voi, niște scursuri, care ați acceptat aceste protocoale, de a apărea, de a vă înregistra, a vă posta, a comunica despre această boală, ați călcat în picioare sufletele tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu vă e rușine, mă, animalelor, să apăreți la televizor sau pe social media și să anunțați că sunteți pozitivi? Sunteți niște gunoaie voi. Toți. Toți cei care au făcut asta sunteți niște gunoaie. Sunteți zero voi. Înafară de Dan Bittman și de cei care nu au apărut, restul sunteți zero! Nu mai reprezentați nimic. Voi ați văzut-o pe Delia că s-a postat cu virusul? Nu, pentru că are bani, de aia nu a făcut asta. Smiley a fost plecat în vacanță. El ce a pățit? Păi voi îl vedeți vreodată că vine și spune că s-a îmbolnăvit? Nu. De ce? Pentru că nu au vrut asta.”, declara Dana Budeanu.

Dana Budeanu a răbufnit și după apariția interviului controversat cu Andreea Esca

Nici Andreea Esca nu a scăpat de criticile designerului. Dana Budeanu a avut o reacție extrem de dură după ce Andreea Esca a povestit că atât ea, cât și soțul și unul dintre copii, au fost infectați cu coronavirus.

„Faptul că Andreea Esca a apărut cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. E părerea mea, pe care i-am și spus-o când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie! De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca? Pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, a mai declarat Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...