Dana Budeanu a blocat traficul pe o stradă din centrul Capitalei. Surpriza uriașă de care a avut parte. Ce au făcut imediat toți șoferii

Badea Violeta 15.11.2022, 13:29

Dana Budeanu a avut parte, de curând, de un moment neplăcut în centrul Bucureștiului, chiar în mijlocul unei intersecții, unde traficul este infernal la orice oră. Ce i s-a întâmplat celebrei creatoare de modă, vei afla din rândurile următoare!

Dana Budeanu, urmărită de ghinion. Ce a pățit creatoarea de modă în mijlocul unei intersecții din Capitală

Dana Budeanu a fost lovită de ghinion. Zilele trecute, realizatoarea Verdictului Politic a blocat traficul pe o șosea intens circulată din centrul Bucureștiului, din cauza faptului să i s-a defectat mașina.

Cunoscuta creatoare de modă a povestit întreaga întâmplare pe o rețea socială, mărturisind că reacția participanților la trafic a lăsat-o fără cuvinte. Spre uimirea Danei Budeanu, șoferii au avut un comportament exemplar, au fost foarte liniștiți și chiar au încercat să o ajute.

,,Astăzi am avut o problemă cu mașina, problemă care a blocat traficul pe o strada din centrul Capitalei. Nu m-a claxonat nimeni. Din mașina din spatele meu, a coborât un domn tânăr și foarte drăguț: m a recunoscut (irelevant) și imediat a încercat să mă ajute.

A mers la mașinile din spate să le explice situația. Oamenii s-au dat jos din mașini să încerce să mă ajute, calmi, saritori, pozitivi, „se întâmplă doamnă””, a povestit vedeta.

Citește și Dana Budeanu, în ipostaze incendiare pe canapea. Imaginile care îl vor deranja pe „socrul” Viorel Hrebenciuc!

Regula pe care a incalcat-o Dana Budeanu
Dana Budeanu

„Am întâlnit niște domni”

Tot în mediul online, realizatoarea Verdictului Politic a mărturisit că îi venea să îi ia în brațe pe toți cei care au ajutat-o, dar n-a îndrăznit să facă acest lucru. Dana Budeanu a rămas plăcut surprinsă de empatia celor din jur.

„Au desfacut acolo masina, absolut toti oamenii care treceau voiau sa ajute…imi venea sa i iau in brate pe toti, dar n am indraznit…asa de drag, de bucuria de a fi simtit normalitatea aceea, pe care neterminatii astia cred ca ne au furat o de tot…Nu ne ati furat, ma, nimic si o sa venim si o sa ne luam tara inapoi, ma!

Va multumesc tuturor pentru astazi…m am simtit protejata si am simtit ca suntem multi…normali, buni, solidari. Eu nu sunt o sociabila, stau doar in casa si n masina si ies pe strazi doar cand iau avionul, dar astazi am inteles ca suntem multi asa…si ca d aia supravietuim! Astazi am intalnit niste domni! ASTA E ROMANIA! VOI ASTIA SUNTETI! NU I MAI LASATI SA VA CALCE IN PICIOARE!”, a mai mărturisit creatoarea de modă pe rețelele sociale.

Citește și Dana Budeanu, o nouă apariție incendiară. Cel mai îndrăzneț decolteu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...