Dana Budeanu a apelat la Flavia Groșan. Ce i-a cerut designerul medicului să îi explice: „Mi-e rușine să spun asta”

Ana Anitoiu, Alexandrina Toader 23.03.2021, 19:04

Dana Budeanu a apelat la medicul Flavia Groșan, în direct. Designerul i-a cerut doctorului să îi ofere o explicație, după ce a precizat că îi este rușine să dezvăluie ce s-a întâmplat în familia ei, în urma izbucnirii pandemiei de coronavirus.

Ce explicație i-a cerut Dana Budeanu medicului Flavia Groșan

Mai exact, Dana Budeanu i-a cerut medicului Flavia Groşan, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, să îi explice o situație petrecută în familia ei, apărută în contextul pandemiei de coronavirus. Designerul a spus că deși fiicele ei au anticorpii specifici după infecția cu SARS-CoV-2, ele nu au avut niciun simptom al bolii COVID-19, iar ea nu are anticorpi și nici nu s-a îmbolnăvit, cu toate că este nedespărțită de copiii ei.

„Fetițele mele nu au avut chestia asta. Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp, ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a apelat la Flavia Grosan. Ce i-a cerut designerul medicului sa ii explice
Dana Budeanu

Ce explicație i-a dat medicul Flavia Groşan designerului

Medicul pneumolog Flavia Groşan a răspuns inițial cu un ”nu știu” la situația descrisă de Dana Budeanu, care este de părere că, de fapt, copiii nu transmit coronavirusul și, drept urmare, școlile nu ar fi trebuit să fie închise.

„Copiii fac de regulă forme simple, ușoare. Am întâlnit mereu cazuri mama pozitivă, soț, ginere, fată negativ. Le întâlnesc frecvent”, a adăugat apoi medicul Flavia Groşan.

Dana Budeanu, despre închiderea școlilor: ”Se încearcă să se inducă o minciună”

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a spus că noul coronavirus ”nu are nicio treabă cu copiii” și că, de fapt, se încearcă să se inducă o minciună al cărei scop ar fi închiderea școlilor din țară. Designerul a precizat că întreruperea școlii a reprezentat ”o crimă”.

”Îmi asum ceea ce spun: nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce tulpini care vezi Doamne atacă tinerii, etc. Ei pregătesc o vrăjeală ca să închidă iar școlile. De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime. A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumătate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?”, a declarat designerul.

Dana Budeanu, declarație uluitoare

De asemenea, invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici, Dana Budeanu a dezvăluit că nu crede în măsurile de protecție împotriva coronavirusului ce au fost impuse de autorități în ultimul an. Ea s-a întrebat ce om de știință îi poate spune că este în regulă să stea șase luni încuiată în casă.

”Nu are cum să nu îți fie rușine să te plângi. Nu are cum să nu îți fie rușine să porți masca aia. Când au trecut oameni prin războaie, prin lagăre… Nu are cum. Ce e de făcut?! Să luptăm împotriva acestei boli. Toată lumea. Să ieșim din case, să ne batem cu chestia asta. La război nu îți explică nimeni cum să porți o mască, ce trebuie să faci cu arma… Chiar nu vede nimeni că e la fel?! Dacă stai în casa sau ieși e același lucru. Cifrele arată la fel. Nu puteți hali o asemenea păcăleală! Ce om de știință îmi poate spune mie că e ok să stau șase luni încuiată în casă?!”, a spus Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...