Dan Petrescu, reacție ironică după ce a văzut echipa trimisă în teren de Thomas Tuchel la meciul cu Lille. „Mamă, dar numai fundași ai băgat”

Sorin Barbu 17.03.2022, 11:29
Dan Petrescu, reacție ironică după ce a văzut echipa trimisă în teren de Thomas Tuchel la meciul cu Lille. „Mamă, dar numai fundași ai băgat”

Miercuri seară s-au aflat și ultimele două echipe care s-au calificat în sferturile Champions League: Chelsea și, surprinzător, Villarreal care a învins Juventus în retur cu 3-0. Dan Petrescu s-a amuzat foarte tare în momentul în care a văzut ce echipa de start a trimis pe teren Thomas Tuchel, în duelul Lille – Chelsea.

Chelsea și Villareal, calificate în sferturile Champions League

Chelsea are o mulțime de probleme după ce activele lui Roman Abramovic au fost înghețate de SUA și Uniunea Europeană. Conducătorii clubului au găsit cu greu soluția ca echipa să se ducă și să se întoarcă din Franța cu avionul, știut fiind faptul că suma maximă admisă pentru acest gen de operațiuni este de 20.000 de lire sterline.

Cum s-a imbogatit oligarhul Roman Abramovici
 

Chelsea s-a prezentat la confruntarea din Franța la adăpostul unui 2-0 din meciul tur. Francezii au deschis scorul prin Burak Yilmaz, dar oaspeții au întors soarta partidei și au câștigat și returul în urma reușitelor semnate de Pulisic și Azpilicueta. Dan Petrescu s-a amuzat foarte tare când a văzut strategia defensivă pusă la cale de Thomas Tuchel.

„Dacă eram eu la Chelsea și făceam echipa asta ziceau: «Mamă, dar numai fundaşi ai băgat. Nu ai mai băgat şi tu pe cineva ofensiv».

E 5-3-2, Kante tot un fundaş e. Jorginho tot în faţa apărării. Kovacic, tot în faţa apărării. Sunt 8 jucători care se apără”, a spus Dan Petrescu, la Look Sport.

 

Echipa lui Chelsea din meciul cu Lille: Mendy – Azpilicueta, Christensen, Thiago Silva, Rudiger, Alonso – Kante, Jorginho, Kovacic – Pulisic, Havertz

Marea supriză a fost eliminarea lui Juventus. Formația torineză a primit trei goluri, pe teren propriu, în ultimul sfert de oră al partidei cu Villareal, după ce în tur scorul fusese egal 1-1.

Rezultate optimi UEFA Champions League:

Salzburg – Bayern Munchen 2-8, la general (1-1, 1-7)
Sporting – Manchester City 0-5, la general (0-5, 0-0)
Benfica – Ajax 3-2, la general (2-2, 1-0)
Atletico Madrid – Man. United 2-1, la general (1-1, 1-0)
Inter – Liverpool 1-2, la general (0-2, 1-0)
PSG – Real Madrid 2-3, la general (1-0, 1-3)
Chelsea – Lille 4-1, la general (2-0, 1-2)
Villarreal – Juventus 4-1, la general (1-1, 3-0)

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe