Dan Pavel, despre motivul despărţirii de logodnica sa. Prezentatorul de la Survivor 2022 e direct: „Slavă Domnului”

Ioana Bucur 14.01.2022, 18:24
Dan Pavel, despre motivul despărţirii de logodnica sa. Prezentatorul de la Survivor 2022 e direct: „Slavă Domnului”

După șapte ani de relație, când toți cei care îl cunoșteau și admirau se pregăteau să îl vadă în costum de ginere, prezentatorul Survivor 2022 a anunțat că el și partenera sa au decis să meargă pe drumuri separate. Cu puțin înainte de debutul noului sezon al reality show-ului care s-a mutat de la Kanal D la PRO TV, Dan Pavel a vorbit despre motivul despărțirii de logodnica sa, făcând și o confesiune în premieră.

Dan Pavel, dezvăluiri despre motivul despărțirii de logodnica sa

S-au iubit aproape un deceniu, și-au fost alături la bine și la greu și erau la un pas să ajungă în fața altarului. La scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană, Dan Pavel a anunțat că el și Marina au decis să pună punct relației, după șapte ani petrecuți împreună.

Vestea a fost un adevărat șoc pentru fanii emisiunii, care au continuat să îi urmărească activitatea pe platformele de social media și după terminarea sezonului difuzat de Kanal D. Acum, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, o ediție specială ce poate fi urmărită doar pe Voyo, Dan Pavel a dat mai multe detalii despre motivul despărțirii de logodnica sa.

Dan Pavel, despre motivul despartirii de logodnica sa. Prezentatorul de la Survivor 2022 e direct
Dan Pavel

„Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă”

Pandemia, perioada pe care au petrecut-o departe unul de celălalt, toate și-a spus cuvântul, în cele din urmă. Cu toate că nu a fost o decizie pe care au luat-o cu ușurință, prezentatorul Survivor 2022 își dă seama, acum, că au făcut cea mai bună alegere.

„I-am oferit inelul Marinei, înainte de toată nebunia. Cred că ce s-a întâmplat a fost că a dispărut ideea acelei relaţii, noi eram deja separaţi, iar în vară a venit doar decizia finală. Am hotărât să mergem pe drumuri diferite. Ceea ce o să spun acum e în premieră: „Slavă Domnului”! Şi o spun cu toată iubirea şi recunoştinţa pe care i-am purtat-o şi pe care i-o port.

Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă. M-a întărit şi mi-a arătat că pot să îndur şi nu e vorba despre celălalt, ci despre mine. E o acceptare. Au fost șapte ani de relaţie, eu am învăţat multe, şi pandemia a jucat un rol important. Am stat mult departe unul de celălalt!”, a povestit Dan Pavel, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe