Dan Negru, ținta unei noi glume marca Netflix. Cum l-au ironizat de data asta pe celebrul prezentator

Iancu Andreea, Diana Alexandra 31.12.2021, 21:41
Dan Negru, ținta unei noi glume marca Netflix. Cum l-au ironizat de data asta pe celebrul prezentator

Dan Negru a devenit și anul acesta subiect de glume pe pagina oficială Netflix, mulți români care stau acasă așteptând cu nerăbdare să petreacă un nou Revelion alături de prezentator. La fel ca și anul trecut, platforma de filme online a ironizat petrecerea televizată dintre ani în care gazdă este Dan Negru.

Glume cu Dan Negru, marca Netflix

Netflix nu a ratat nici anul acesta o nouă ironie la adresa lui Dan Negru, despre care a făcut mai multe glume de-a lungul ultimilor ani. Compania a reușit să își surprindă abonații și în ultima zi a lui 2021, după ce în urmă cu un an reușea să atragă atenția asupra Revelionului prezentat de Dan Negru. Platforma online a venit cu o nouă glumă și anul acesta.

Având în vedere că pandemia i-a făcut pe mulți să petreacă Anul Nou în pijamale, acasă, Netflix a încercat să îndulcească situația, astfel că în 2020, pe data de 31 decembrie, a postat o fotografie amuzantă pe pagina oficială de Facebook, făcând referire la Dan Negru. Nici anul acesta nu au uitat de prezentator, astfel că vedeta Antenei 1 a devenit din nou ținta ironiilor companiei americane.

Cum a fost ironizat prezentatorul

O captură din serialul „Emily in Paris”, difuzat pe platforma Netflix, dezvăluie cum personajul principal al producției primește un mesaj de la iubit, în care se remarcă textul „Revelion cu Dan Negru?”. La descrierea pozei se remarca descrierea: „A zis DA!”. Mulți internauți s-au amuzat pe seama acestei ironii, iar Dan Negru nu a ezitat să răspundă, mulțumind celor de la Netflix că s-au gândit la el. Prezentatorul a redistribuit postarea.

Glume cu Dan Negru, marca Netflix
Ironia lansată de Netflix în 2021

În urmă cu un an, Netflix a postat, de asemenea, o fotografie în care a menționat că se gândește la Dan Negru. Imaginea din 2020 era marcată de două fete pregătite de petrecere, iar descrierea sa făcea referire la noaptea dintre ani: „Tu îmbrăcându-te frumos ca să stai acasă de Revelion”.

Glume cu Dan Negru, marca Netflix
Gluma Netflix pentru Dan Negru

Dan Negru a apreciat postările platformei Netflix

Prezentatorul de la Antena 1 este o persoană cu simțul umorului, astfel că a apreciat de fiecare dată ironiile inspirate la adresa sa. Dan Negru a văzut postarea și a reacționat printr-un mesaj pentru cei care gestionează pagina de Facebook de la Netflix.

Ce compliment frumos mi-a făcut Netflix gândindu-se la mine de Revelion. ? O spun cu toată inima chiar dacă Netflix e groparul televizunii clasice, adică a jobului meu …? Revelion negru pe Netflix…?, a scris Dan Negru, pe pagina sa oficială de Facebook.

Fără nicio supărare, prezentatorul de televiziune apreciază atunci când primește astfel de ironii inteligente din partea celor care îi urmăresc activitatea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...