Dan Negru s-a trezit cu Poliția pe cap după ce a vrut să-și aleagă o asistentă pentru emisiune. Motivul invocat de oamenii legii (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 19.01.2021, 16:12
Dan Negru s-a trezit cu Poliția pe cap după ce a vrut să-și aleagă o asistentă pentru emisiune. Motivul invocat de oamenii legii (Exclusiv)

Pentru simplul fapt că a dorit să își aleagă o asistentă nouă pentru emisiune, Dan Negru a fost suprins atunci când s-a trezit cu Poliția pe cap. Într-un interviu în exclusivitate pentru playtech.ro, acesta menționează motivul invocat de către oamenii legii.

Dan Negru povestește motivul pentru care Poliția l-a vizitat

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți moderatori din România. Cotele de audiență la care este capabil să ajungă, i-au adus pseudonimul ”Regele audiențelor”, succes care nu se bazează pe prezența unor asistente în emisiunile pe care acesta le-a prezentat de-a lungul anilor. Atunci când a selectat-o pe ”Mama Natură”, Dan Negru a susținut o preselecție la care au participat aproximativ 1.200 de fete tinere și frumoase. Totuși, pe Anastasia Fotachi a selectat-o de la prima vedere, înregistrând inclusiv în Republica Moldova o audiență uriașă. ”Regele audiențelor” își aduce aminte de începutul colaborării lui cu asistentele tv.

”La castingul pentru ”Ciao, Darwin!”, în 2003, țin minte că au venit 1.200 de fete. L-am făcut la Romexpo. Poliția a oprit castingul pentru că se blocase circulația în zonă. Dar Roxana n-a fost aleasă neapărat pentru sânii ei mari, ci pentru că era isteață și frumușică”, a declarat el, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Timp de 21 de ani, calitatea show-lui de Revelion de pe Antena 1, îl clasează de fiecare dată pe primul loc în topul audiențelor, iar toate astea, fără a avea alături o asistentă.

”Există un gen de format unde e nevoie de un ajutor care să schimbe recuzita, să țină evidență unor sume de bani câștigate în show, etc. Rolul ăla e al unor fete frumoase”, a menționat Dan Negru în cadrul aceluiași interviu.

”Regele audiențelor” avea nevoie de o regină, Anastasia Fotachi fiind desemnată ”Regina Instagramului”
”Regele audiențelor” avea nevoie de o regină, Anastasia Fotachi fiind desemnată ”Regina Instagramului”

Emisiunea pe care ”Regele audiențelor” o prezintă în Chișinău.

Dan Negru pare să aibă același succes uluitor chiar și peste hotare, la vecinii din Republica Moldova. Acesta prezintă emisiunea ”Roata norocului” alături de una dintre cele mai frumoase moldovence de peste Prut, Anastasia Fotachi. Tânăra s-a bucurat de atenția totală a lui Dan Negru încă de când a văzut-o prima dată, lucru care trimis-o direct în finala pentru rolul de asistentă.

Se pare că ”Regele audiențelor” avea nevoie de o regină, Anastasia Fotachi fiind desemnată ”Regina Instagramului” pe lângă alte titluri precum ”Miss Eco” dar și ”Miss Internațional”. Tânăra în vârstă de 25 de ani este acum asistenta lui Negru în cadrul emisiunii prezentată pe postul Prime TV, din Chișinău.

Anastasia este foarte cunoscută în Republica Moldova și aceasta nu duce lipsă de atenția cuvenită. Tânăra formează un cuplu cu omul de afaceri Gabriel Stati, a cărui avere se ridică la peste 2 miliarde de euro. Cei doi s-au logodit și urmează să-și unească destinele după ce perioada de pandemie va fi trecut. Gabriel Stati deținte o impresionantă colecție de mașini în valoare de 1,5 milioane de euro, printre mărci numărându-se Rolls Royce, Ferrari, Mercedes, BMW și Cadillac.

Urmăriți Impact.ro și pe