Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici. Remarca dură la adresa televiziunii la care a debutat: „România n-o să mai ajungă curând”

Stan Filon 21.06.2022, 09:17
Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici. Remarca dură la adresa televiziunii la care a debutat: „România n-o să mai ajungă curând”

Dan Negru este mânios pe televiziunile din România. Vedeta Tv și-a vărsat nervii chiar pe Televiziunea Română, locul unde a debutat în presă, iar motivul este unul destul de serios: nimeni din România nu a difuzat cursa nebună de 200 de metri făcută de înotătorul David Popovici la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, în urma căreia tânărul român în vârstă de numai 17 ani a devenit campion mondial!

Dan Negru, revoltat pe televiziunile din România, după performanța lui David Popovici

Dan Negru s-a revoltat din nou la adresa televiziunilor din România. Vedeta a scris un text pe Facebook în care acuză televiziunile din România că urmăresc doar ratingul și profitul, iar din această cauză nimeni nu a difuzat Campionatul Mondial de Natație din Budapesta, unde David Popovici, sportivul român de doar 17 ani a devenit campion mondial la proba de 200 de metri liber.

Vedeta de televiziune arată cu degetul chiar spre Televiziunea Publică, care a preferat să cumpere drepturile pentru Campionatul Mondial de Fotbal, deoarece va aduce încasări mai mari decât cel de natație. Dan Negru a spus că de-abia acum campionul mondial David Popovici va intra în atenția tuturor. Omul de televiziune se întreabă cum ar fi fost dacă românii nu ar fi putut vedea 10-le perfect făcut de Nadia Comăneci sau meciul Stelei din 1986 în urma căruia a devenit campioană europeană.

„Fotbalul, sportul care aduce bani, e singurul care contează pentru tv românești”

„23 de țări difuzează zilele astea Campionatele Mondiale de Natație pe televiziunile naționale. De la Austria la Cipru , de la RAI la BBC. (vă las linkul EBU in comentarii ). Romania nu e printre ele desi David Popovici era cotat ca mare favorit . Nicio televiziune românească nu a transmis in direct recordul românului. E ca și cum n-am avea „10 Nadiei” sau „Apără Duckaaaaadam ” !

Televiziunile din România nu au ajutat niciodată sportul românesc, au speculat doar perfomanțele unor sportivi ca să-și crească apoi profiturile de audiență. Fotbalul, sportul care aduce bani, e singurul care contează pentru tv românești. Simona Halep a devenit intersantă pentru televiziuni abia după ce a confirmat! Nimeni n-a susținut-o până atunci ! TVR a cumpărat drepturile Campionatului Mondial la Fotbal. Acum, că e campion mondial, o să-l vedeți pe David Popovici pe toate ecranele care l-au ignorat până azi !”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe