EXCLUSIV

Dan Negru nu se lasă și mai face un Revelion la TV. Va fi difuzat pe 13 ianuarie. „Pentru mine nu s-a terminat” (Exclusiv)

Stan Filon 08.01.2022, 08:52

Dan Negru mai organizează peste câteva zile un Revelion, după ce a fost bătut de Pro TV. Celebrul om de televiziune, deja fostul „rege al audiențelor”, și-a recunoscut înfrângerea în fața rivalilor de la Pro TV, care au condus în topul audiențelor cu Revelionul din Pache Protopopescu. Ei bine, Dan Negru nu se lasă și organizează pe 13 ianuarie un nou Revelion, de data aceasta pe rit vechi.

Dan Negru nu se dă bătut și mai face un Revelion la TV

Dan Negru nu este foarte cunoscut doar în România, ci și în Republica Moldova, acolo unde de 14 ani este lider de audiență. Emisiunile sale organizate și cu ocazia Crăciunului, dar și a Revelionului sunt mereu în topul audiențelor de peste Prut. Vedeta le promite moldovenilor un spectacol pe cinste și pe data de 13 ianuarie, când este organizat Revelionul pe stil vechi.

Pe 13 e Revelionul la Chișinău, iar azi e Crăciunul, pe rit vechi, și am o ediție specială la tv. Iar ediția de Revelion va fi diuzată pe 13 ianuarie. Pentru mine, Crăciunul și Revelionul nu s-au terminat. Filmez în Moldova pentru televiziunea Prime TV, unde fac revelioane și ediții speciale de Crăciun, de vreo 14 ani. Azi e Crăciunul și le promit celor din Moldova programe wow, ca-n toți anii trecuți”, ne-a declarat Dan Negru.

Dan Negru nu se da batut si mai face un Revelion la TV
Dan Negru nu se da batut si mai face un Revelion la TV

Alături de o blondă superbă

Dan Negru va urca pe scenă alături de superba Anastasia Fotachi, una dintre cele mai frumoase vedete din Republica Moldova. Aceasta ne-a declarat însă că „frumusețea e cea mai binecuvântată lumină și cel mai aprig blestem, în același timp”. Blondina este logodită cu milionarul Gabriel Stati.

După 21 de ani în care a fost „regele Revelioanelor”, Dan Negru s-a văzut învins la trecerea dintre ani de rivalul Pro TV. Vedeta de televiziune și-a recunoscut înfrângerea

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu lămurire publică: 26,2 PRO TV, 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

Renunță la concursul cu măști

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul! În cei 21 de ani, liderul Pro TV a încercat diferite rețete de Revelioane, de la programe mari de divertisment în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe.

După 22 de ani, au reușit să intre în ring și îi aplaud. Eu îi mulțumesc personal lui Gheorghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban, doar din simpla bucurie a întâlnirii cu românii. Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții!”.

Dan Negru anunța cu ceva timp înainte că acesta a fost ultimul Revelion în care va mai aborda celebrul concurs de măști. L-a folosit timp de 10 ani și a decis că acesta trebuie să dispară de la petrecerea de Revelion. Vedeta a amintit-o și pe cea care a inventat acest concurs. Simona Patrulea a inventat acest format de televiziune în anii 70-80, sub numele de „Cu mască, fără mască”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...