Dan Negru, în pericol după scandalul cu Biserica. L-au ameninţat cu moartea (exclusiv)

Ioana Bucur 18.10.2021, 17:39
Dan Negru, în pericol după scandalul cu Biserica. L-au ameninţat cu moartea (exclusiv)

Prezentatorul a mărturisit că își îndeamnă mereu „colegii de celebritate” să posteze pe platformele de social media gânduri, idei, „orice care să ne facă mai isteți”. Doar că un mesaj viral publicat recent i-a atras un val de ură. Dan Negru a ajuns să fie amenințat cu moartea după scandalul cu Biserica. Prezentatorul a făcut mărturisiri îngrijorătoare pentru reporterii redacției Playtech-Impact.ro.

A fost amenințat cu moartea

„Fă ce spune popa, nu ce face popa!””, e o vorbă de când lumea. Aș fi pus-o motto-ul reportajului celor de la Recorder. Cunosc profesori proști, dar cred în educație, știu medici șpăgari, dar cred în medicină. Despre asta e și biserica, religia!”.

A fost mesajul care i-a atras omului de televiziune un val de ură și, mai grav, amenințări cu moartea.

„Postarea mea, de ieri, de pe contul oficial, despre credință și preoți, mi-a adus mii de comentarii. În câteva ore. Unii m-au amenințat cu moartea, alții m-au aplaudat. Dar au dezbătut idei…

Peste 6.000 de distribuiri de idei…Postarea despre Herculane a adunat 5 milioane, în câteva ore, vreo 20.000 de share și a adus și o replică oficială a autorităților. Adică, se poate și cu idei, gânduri. Quality Time ! Altfel, sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi”.

Pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a publicat un mesaj tulburător primit:

„Mă, șobolanule, dacă te mai prind o dată că faci emisiuni cu oameni mascați cu tot felul de măști satanice sau nesatanice și cu bărbați îmbrăcați în femei sau deghizați în femei, vin și te omor cu mâna mea, mă, satanistule! Nu cumva mergi și la Biserică, mă, satanistule? La biserica satanei, probabil, mergi!”

Dan Negru, în pericol după scandalul cu Biserica
Dan Negru

Dan Negru: „Niciodată nu s-a întâmplat ceva”

Contactat de reporterii redacției Playtech – Impact.ro, referitor la amenințările cu moartea, Dan Negru ne-a declarat, în exclusivitate:

„Niște băieți zdraveni, din Chișinau, acolo unde lucrez de vreo 15 ani, mi-au propus să aibă grijă de mine.

Eu zic că mă descurc. Am întâlnit mulți oameni mai săraci cu duhul și mai agresivi. Dar niciodată nu s-a întâmplat ceva. Așa că și focul ăsta de paie va trece. O să-mi spun însă pe mai departe ideile și opiniile în social media”, a explicat omul de televiziune, pentru playtech.ro.

Dan Negru a fost sfătuit de o parte dintre cei care îi urmăresc activitatea în mediul online sp reclame la Poliție amenințările primite.

„Hai, cu 112, Dane, că deja nu mai pot cu atâția „creștini” care ar trebui internați! Ăștia sunt mai răi decât covidul!”, i-a scris un internaut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...