Pe ce produs a ajuns fața lui Dan Negru în Republica Moldova. Prezentatorul e profund indignat (Exclusiv)

Iancu Andreea 02.12.2020, 08:34
Pe ce produs a ajuns fața lui Dan Negru în Republica Moldova. Prezentatorul e profund indignat (Exclusiv)

Este unul dintre prezentatorii români considerat de mulți „Regele audiențelor”, însă Dan Negru nu se bucură de succes doar în România. Acesta a reușit să îi cucerească pe moldovenii din Republica Moldova, moderând două emisiuni de divertisment pentru telespectatorii de peste Prut. Astfel, notorietatea sa l-a adus într-o situație neașteptată și extrem de impresionantă.

Dan Negru, indignat după o întâmplare din Republica Moldova

De 13 ani, Dan Negru prezintă două emisiuni de divertisment pentru moldovenii de peste Prut, ”Roata norocului” și ”Da sau Nu”, alături de asistenta sa Anastasia Fotachi. În ciuda succesului de care se bucură atât în țară cât și peste hotare, prezentatorul TV a refuzat întotdeauna să semneze contracte de publicitate. Totuși, în încercarea de a atrage cumpărători, patronii unei firme din Chișinău au luat o decizie care l-a indignat cumplit pe Negru.

Prezentatorul a povestit în exclusivitate pentru playtech.ro, cum o firmă de cadouri personalizate din Republica Moldova a decis să profite de imaginea vedetei, fără să îi ceară acordul. Astfel, o poză în care apar Dan Negru și Anastasia Fotachi, asistenta sa, a devenit etichetă pentru sticlele de vin de la vânzare. ”Pentru cei mai minunați prezentatori ai emisiunii „Roata norocului” Dan Negru și Anastasia Fotachi!”, este textul scris pe etichetă. Deși nu și-a oferit niciodată acordul pentru astfel de reclame, prezentatorul s-a trezit într-o postură neașteptată.

Moldova e patria vinurilor. Nu m-a întrebat nimeni despre eticheta care are fața mea. Dar românii aveau o vorba: ”In vino veritas!”, adică ”Adevărul e în vin”. Dacă adevărul e în vin, minciuna e în etichetă, a menționat Negru, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Prezentatorul a devenit un adevărat fenomen în televiziune, atât în România, cât și în Moldova
Prezentatorul a devenit un adevărat fenomen în televiziune, atât în România, cât și în Moldova

A avut posibilitatea să câștige bani cât valoarea unui apartament și a refuzat

Ofertele s-au ținut lanț pe parcursul lui Dan Negru de când a devenit un adevărat fenomen în televiziune. Totuși, prezentatorul nu a cedat tentației de a-și vinde imaginea pentru bani, astfel că de-a lungul timpului a refuzat o mulțime de șanse de a se îmbogăți. Acesta a povestit pentru paginademedia.ro cum i s-a oferit un contract extrem de generos, în urma căruia și-ar fi putut achiziționa un apartament.

Acum vreo 20 de ani, când făceam emisiunea ”Academia vedetelor”, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii, erau tot felul de probe, cu acvarii – şi să scot un telefon de acolo. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soţie care m-a înţeles. Ofertele au continuat şi acum, în epoca Facebook şi Instagram. Erau ceva de ordinul sutelor de euro, a povestit Dan Negru, pentru sursa citată.

Nici contractele de tip barter nu îi sunt pe plac lui Negru. Prezentatorul chiar a trăit o experiență amuzantă la un moment dat, când cineva l-a confundat cu un influencer.

Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcţii sau de diverse materiale, unii erau speriaţi: ”Aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează şi pe barter. Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur şi simplu, a mai precizat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...