Dan Negru, dezvăluiri neaşteptate la 50 de ani. Cum a ajuns prezentatorul la un alt post de televiziune. „Am filmat totul la Kanal D. Nimeni nu a ştiut” (exclusiv)

Iancu Andreea 22.02.2021, 14:52

Dan Negru reprezintă unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Cu o carieră de aproximativ trei decenii în televiziune, vedeta este o figură emblematică în showbiz-ul de la noi din țară și nu numai. La aproape 50 de ani, prezentatorul se bucură de proiecte inclusiv peste hotare și reușește să atingă cifre de audiență de neegalat. Dan Negru a făcut dezvăluiri neașteptate, despre modul în care a ajuns prezentatorul unui alt post de televiziune.

Dan Negru prezintă emisiunea „Roata norocului” la un alt post de televiziune

În timp ce filmările pentru Next Star, de la Antena 1, sunt puse în stand-by pentru moment, din pricina pandemiei, prezentatorul nu face pauză de la meseria pe care o practică din anii ’90. Dan Negru are un contract cu un alt post de televiziune din afara granițelor, în Republica Moldova. Vedeta colaborează de mai bine de 15 ani cu Prime TV, o stație din Chișinău, acolo unde a avut ocazia să fie gazda mai multor emisiuni de renume. Negru a prezentat de-a lungul timpului numeroase producții de divertisment precum ”Da sau Nu”, după formatul internațional „Deal or not deal”, ”Vrei sa fii milionar?” și ”Star Factory”.

În prezent, el lucrează la o emisiune care se regăsește și în grila de programe românești. Dan Negru prezintă „Roata norocului”, și deși este la un alt post de televiziune, acesta urmărește formatul de la Kanal D. În timp ce omul de televiziune este acompaniat de frumoasa Anastasia Fotachi, amfitrionii autohtoni sunt Bursucu și fotomodelul Ana Barnoschi.

Show-ul meu de la Prime TV, din Chișinău, se numește „Roata Norocului”, e același care e și la Kanal D. Anastasia Fotachi e asistenta mea acum la ”Roata Norocului”, a dezvăluit Dan Negru pentru playtech.ro.

Dan Negru a prezentat emisiunea
Dan Negru a prezentat emisiunea „Vrei să fii milionar?”, pentru Republica Moldova

Detalii inedite despre filmările „Vrei să fii milionar?”. Unde s-a filmat ediția pentru Moldova

Poveștile lui Dan Negru despre parcursul său în televiziune sunt cu adevărat spectaculoase. Prezentatorul a acumulat experiență în toți acești ani și a strâns o mulțime de istorioare demne de povestit nepoților. Despre filmările pentru „Vrei să fii milionar?”, varianta pentru Republica Moldova, Negru a dezvăluit detalii neștiute. Vedeta, care l-a avut drept „adversar” pe Virgil Ianțu la cârma emisiunii-concurs, a povestit pentru playtech.ro că filmările moldovenilor au fost făcute în decorul de la Kanal D, în România.

Am prezentat pentru moldovenii din Chișinău concursul „Vrei să fii milionar?”. Nimeni nu știe însă că l-am filmat în România, în decorul de la Kanal D. Le-am închiriat decorul, am adus moldoveni în România și am filmat emisiunea pe care apoi am difuzat-o în Moldova, a mărturisit Dan Negru pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...