Dan Negru, despre plecarea din televiziune. „Mă vor arunca fără să mă mai cunoască”

Iancu Andreea 26.09.2021, 11:20
Dan Negru, despre plecarea din televiziune. „Mă vor arunca fără să mă mai cunoască”

Dan Negru este un important om de televiziune și recent, o personalitate care spune lucrurilor pe nume și în mediul online. Devenit celebru în urma unor producții de succes, prezentatorul vorbește mereu cu nostalgie despre perioada în care televiziunea era o forță. Cu toate că nu se află la o vârstă la care să se retragă, Dan Negru vorbește cu lejeritate despre plecarea din televiziune. Prezentatorul a dezvăluit recent cum crede că va arăta „ieșirea sa din scenă”, povestit însă și alte detalii din viața sa.

Ce spune Dan Negru despre plecarea din televiziune

Prezentatorul Antenei 1 este un veteran al micului ecran, după ce ani de zile a fost omul de marcă ce aducea audiențe impresionante postului TV. Totuși, schimbările din ultimii ani l-au determinat pe Dan Negru să se gândească deja la plecarea din televiziune. Deși a cunoscut de-a lungul timpului numeroase personalități, prezentatorul recunoaște că nu ar mai parcurge pașii care l-au adus la cariera de astăzi. Prezentatorul are momente în care regretă anumite aspecte din lumea televiziunii.

Dan Negru nu a ezitat niciodată să pună punctul pe „i” atunci când a fost cazul. Din păcate, omul de televiziune este nemulțumit complet de modul cum arată posturile TV din țara noastră. Acesta a observat de-a lungul timpului, cu tristețe și dezamăgire, faptul că oamenii importanți, care au reprezentat nume grele în media românească, au fost șterși cu buretele într-o zi. La fel consideră Negru că va arăta și destinul său, la finalul carierei, în ciuda succesului și notorietății pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Eu am împachetat fum. Când nu voi mai prezenta interes pentru business-ul tv, mă vor arunca fără să mă mai cunoască, ca pe un câine nefolositor. Televiziunile din România au făcut asta cu toți, de la Țopescu, la Andrei Gheorghe. Televiziunile, proprietarii lor, directorii nu au niciun respect pentru istoria business-ului, pentru repere, exiști doar cât timp produci bani, nu mai contează că zeci de ani ai construit un brand sau că ai adus notorietate. Când nu mai însemni profit, nu-ți mai răspunde nimeni la telefon. Asta e televiziunea din România, total diferită de televiziunea civilizată din alte țări și e de ajuns să te uiți la Rai sau TF1 ca să vezi respectul acordat unor branduri. Noi avem niște buticuri media care-și vând marfa de pe azi pe mâine, fără respect pentru istorie, fără privire spre viitor. Bara din față e tot ce contează. Copiii mei sper să nu-și dorească lumea asta, a povestit prezentatorul pentru click.ro.

Dan Negru, despre plecarea din televiziune
Dan Negru, unul dintre prezentatorii de succes ai televiziunii din România

Care sunt planurile din viitorul apropiat ale prezentatorului

Dan Negru este un om de televiziune îndrăgit de mulți telespectatori. Acesta este deja un etalon al prezentatorilor TV, emisiunile sale fiind urmărite cu drag de oamenii de acasă. Pentru că în ultimii ani a semnat contracte importante în afara țării, mai exact în Republica Moldova, Dan Negru își va continua emisiunile pe care le prezintă la Chișinău. Totodată, el își dorește să își tragă puțin sufletul înainte de filmările pentru un nou Revelion de pomină, pe care urmează să îl pregătească în curând.

Zilele astea încep filmările în Chișinău, unde lucrez de vreo 15 ani. În România vin după un sezon lung de „Next Star” și după un alt sezon lung de „Legendele”. Sper să am câteva luni liniștite de toamnă, pentru că mâine vine Revelionul și încep meme-urile din online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...