Dan Negru, decizie surprinzătoare după zeci de ani de televiziune. Vedeta a bătut palma cu Dorian Popa, vor da lovitura

Ionuț Vieru 02.04.2023, 14:41
Dan Negru, decizie surprinzătoare după zeci de ani de televiziune. Vedeta a bătut palma cu Dorian Popa, vor da lovitura

Dan Negru și Dorian Popa, două dintre cele mai mari nume din showbiz, au bătut palma. Despre ce este vorba? Aflați ce au pus la cale cele două vedete în rândurile următoare.

Dan Negru, afacere cu Dorian Popa

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV de la Kanal D și Dorian Popa, vlogger și unul dintre cei mai cunoscuți artiști în momentul de față, intră împreună în afaceri. Cei doi se cunosc de mult timp și sunt prieteni foarte buni, așa că au decis să facă bani împreună.

Noua lor afacere nu are legătură cu televiziunea sau lumea mondenă. Dan Negru și Dorian Popa au bătut palma pentru o afacere imobiliară. Dorian vine cu experiența, având în vedere că a mai construit case, iar Dan vine cu terenul, potrivit Cancan.ro.

Cei doi vor să ridice un cartier rezidențial în Corbeanca, acolo unde Dan Negru are un teren de circa 3.000 de metri pătrați. Conform aceleiași surse, Dorian și Dan ar fi mers împreună la fața locului pentru a pune afacerea pe picioare. Ar fi luat legătura și cu un arhitect, iar lucrările ar trebui să înceapă în primăvară.

Citește și: Dan Negru, despre cum a inventat meseria de asistentă TV. Aşa a ajuns Roxana Ionescu „Mama Natură”: „Era doar un termen medical” EXCLUSIV

Dan Negru și Dorian Popa, afacere în imobiliare
Dan Negru și Dorian Popa, afacere în imobiliare

Dan Negru, despre incidentul Anei Morodan

Celebrul prezentator TV a comentat incidentul Anei Morodan cu o postare pe rețelele de socializare. Acum, vedeta a primit control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în trei dosare penale, după ce ar fi condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. Iată ce a avut de spus Dan Negru:

Citește și: Fiica lui Dan Negru muncește încă de la 13 ani. Cum își câștigă Dara primii bani. „Stă vreo două ore la treabă”

„Vedeta unei tv a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presă a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut.

În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu ! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă ..

Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși “House of cards”, serialul în care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool ! Să fie asta nouă încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la “blonde” la “litere” 😂 Altfel, moralitatea e că erecția: când o ai, se vede”, a explicat prezentatorul TV.

Urmăriți Impact.ro și pe