Dan Negru, acid la adresa concurenței. Ce spune prezentatorul despre emisiunea sa, Jocul cuvintelor. „Să le dăm bani și celor deștepți”

Iancu Andreea 15.04.2022, 22:21
Dan Negru, acid la adresa concurenței. Ce spune prezentatorul despre emisiunea sa, Jocul cuvintelor. „Să le dăm bani și celor deștepți”

Prezentatorul, care în ultimele decenii a fost o prezență constantă în grila de la Antena 1, a trecut în echipa Kanal D, unde urmează să lanseze cea mai nouă emisiune. Quiz-show-ul „Jocul cuvintelor” își propune să aducă un aer proaspăt în rândul programelor TV. Iar Dan Negru este mândru de proiect, motiv pentru care a transmis și un mesaj acid la adresa concurenței, făcând o comparație cu emisiunea pe care urmează să o modereze el.

Dan Negru, detalii despre emisiunea „Jocul cuvintelor”. Prezentatorul a făcut o remarcă acidă la adresa concurenței sale

Doar câteva zile ne mai despart până la debutul celei mai noi producții TV pe care Dan Negru și-a propus să o aducă pe micile ecrane. Prezentatorul este extrem de entuziasmat de noul format, ce își propune să îi provoace pe toți cei care se descurcă la cuvinte și își doresc să câștige și bani. Iar regulile sunt unele simple, moderatorul testând vocabularul și spontaneitatea concurenților în cadrul jocului.

Într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, Dan Negru a oferit mai multe detalii despre modul în care funcționează quiz-show-ul, dar a ținut să facă și o remarcă puțin mai acidă la adresa concurenței sale, criticând în mod indirect unele dintre producțiile de televiziune ale altor posturi. Prezentatorul speră să îi determine pe telespectatori să aprecieze mai mult calitatea și inteligența regăsită în emisiunile pe care le urmăresc, oferind exemplul său prin „Jocul cuvintelor”.

„Concurenții nu pot veni la mai multe emisiuni. O dată și gata. E ca și la Champions League. Ai fost eliminat, gata. Să-i lăsăm pe toți să câștige. Se câștigă mulți bani, la nivelul miilor de euro, pe niște cuvinte. E bine. Să le dăm bani și celor deștepți, nu doar celor care înghit săbii, care cântă, care dau cu fundul de gheață”, a precizat Dan Negru pentru Ego.ro.

Dan Negru, acid la adresa concurenței
Dan Negru va fi moderatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”, la Kanal D

Regulile după care funcționează noul show TV

Emisiunea „Jocul cuvintelor” debutează pe 20 aprilie la Kanal D și este o producție accesibilă pentru toată lumea, susține prezentatorul, care așteaptă concurenți inteligenți, ce au un vocabular complex să vină în platou. Indiferent de statutul social sau pregătirea profesională, Dan Negru consideră că există oameni ce pot participa cu succes la un astfel de show, care le poate recompensa calitățile cu sume importante de bani.

„Este un quiz, un concurs cu oameni smart. Pe care îi găsești tot mai rar la televizor. În ziua de azi televiziunea face aspirațional alte profesii. Dacă deschizi toate televizoarele din România, vezi doar oameni care fac mâncare, bucătari. Eu îmi amintesc și mă gândesc că, dacă i-aș fi zis lui tata că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Cu tot respectul pentru bucătari, eu nu zic nimic depreciativ despre vreo profesie. Am un respect pentru toate profesiile, dar hai să facem și saltul de la polonic la pix”, a mai precizat Dan Negru

Dan Negru îi invită pe toți cei care își doresc să participe la show să se înscrie. Noua emisiune „Jocul cuvintelor” urmează să fie difuzată de miercuri până vineri la Kanal D, de la ora 22:30.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...