Dan Negru a rupt tăcerea! Mărturisire cutremurătoare despre “criminalii Mădălinei Manole”, la 10 ani de la moartea artistei

Dan Negru a rupt tăcerea! Mărturisire cutremurătoare despre “criminalii Mădălinei Manole”, la 10 ani de la moartea artistei

Printre cei care și-au adus aminte că astăzi se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole s-a numărat și Dan Negru. Cu această ocazie prezentatorul TV a făcut o mărturisire cutremurătoare pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, mărturisire cutremurătoare la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

Îndrăgita solistă și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 2010, la vârsta de 43 de ani, chiar de ziua ei, după ce a băut pesticid. Astăzi, cei care au iubit-o și au apreciat-o pe Mădălina Manole s-au gândit la ea și i-au transmis un gând bun. Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în cinstea Mădălinei Manole în care îi acuză pe oamenii care au făcut parte din televiziunii în anii 18-49 că sunt criminalii artistei.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 și orice li se părea “old” sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook în descrierea fotografiei de mai jos.

dan negru, madalina manole, moartea artistei

Dan Negru, mărturisire cutremurătoare la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

Și Ștefan Bănică a ținut să-i aducă un omagiu Mădălinei Manole la zece ani de când nu mai este printre noi. Artistul le-a reamintit celor care au uitat că aceasta a fost o cântăreață extrem de îndrăgită, care a ales să plece dintre noi, chiar de ziua ei de naștere acum 10 ani.

„14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață  atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI