EXCLUSIV

Dan Helciug și-a lăsat singură soția toată vara, după ce un an a trăit din salariul ei. Ce spune femeia despre dispariția lui de acasă. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.09.2021, 15:39

După lunga perioadă de șomaj, impusă de pandemie, artiștii și-au luat revanșa, toată vara, pentru a strânge ceva bani, onorând orice contract, cât de mic, din toate colțurile țării. Și Dan Helciug a stat mai mult pe drumuri. Noroc că are o soție înțelegătoare, care n-a pus la suflet că l-a văzut doar de câteva ori în ultimele luni: ”Dan cântă la greu în perioada asta, până nu se închide iar totul. Dacă stă necântat, o ia razna”, ne-a declarat Elena Helciug, în exclusivitate pentru impact.ro. Femeia ne-a mai povestit și despre cei doi copii ai lor, care au moștenit talentul artistic al celebrului tată.

Elena Helciug, despre soțul ei, Dan Helciug: ”Dacă stă necântat, o ia razna!”

Cântărețul Dan Helciug recunoștea, în pandemie, că a trăit mai mult din salariul soției. Timp de un an și jumătate nu a avut niciun concert, iar pauză artistică l-a adus la fundul sacului. Iată însă că, toată vara, artistul a fost mai mult de drumuri, recuperând binișor din paguba financiară. Elena Helciug, soția lui, de profesie regizor, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro:

Dan cântă la greu, în perioada asta, până nu se închide iar totul. Recent a avut un recital la Vama Veche. Dacă stă necântat, o ia razna, nu poate sta prea mult în casă. Toți artiștii au avut o pauză foarte lungă, le era dor de scenă, de aplauze. Dan a fost plecat toată vara, mereu cu bagajul la ușă. Noroc că am reușit să avem un mic concediu cu toții, cu cei doi copii ai noștri, în Maramureș.

Dan Helciug și-a lăsat soția toată vara singură
Dan și Elena, soția sa

În pandemie, Dan Helciug a trăit mai mult din salariul soției

Dan Helciug se teme că va rămâne din nou fără spectacole, manifestându-și îngrijorarea pe conturile sociale:

Sper că v-am adus bucurie în suflet și anul acesta! În curând, cred o să reiau seria concertelor pe Facebook.

Dan Helciug a mai câștigat, mici sume, și din alte activități artistice:

Câștig bani din dublat voci pentru desene animate, am avut și un film, recent, pentru export, dar pun voci și în reclame, totul însă la limita supraviețuirii. Este telemuncă. Pandemia asta ne-a nenorocit. Eu n-am aplicat pentru acea indemnizație de la Stat, pentru că n-aș mai putea face nimic, nu mai ai voie să ai contracte, pe perioada plății, nu pot sta chiar degeaba, ne povestea artistul de top, în exclusivitate pentru impact.ro, la începutul verii.

Dan Helciug și-a lăsat soția toată vara singură
Dan Helciug a cântat toată vara, pentru a face rost de bani

Dan și Elena formează unul dintre cele mai durabile cupluri din show-biz. Întrebat de reporterii impact.ro, care este secretul căsniciei lor, Dan ne-a răspuns, cu sinceritate:

Chiar și atunci când ne certăm, o fac să râdă. E mai sănătos pentru mine așa.

”Fiica noastră cântă la tobe, la miezul nopții, i-a înnebunit pe vecini!”

Iată însă că și cei doi copii ai artistului i-au moștenit pasiunea pentru muzică:

Ruxi s-a apucat de tobe, iar Luca, de chitara! E mare distracție. Ruxi a primit un set de tobe și cântă noaptea, cântă și la un fluier cumpărat din bâlci, gen fluierici. Iese noaptea pe geam, la miezul nopții, i-a înnebunit pe vecini!, ne-a mai mărturisit Elena Helciug, soția celebrului solist.

Dan Helciug și-a lăsat soția toată vara singură
Alături de cei doi copii ai lor, Ruxi și Luca
Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...