Dan Diaconescu s-a trezit cu musafiri nepoftiți în miez de noapte: „Nu se vedea nici o mișcare în casă” (EXCLUSIV)

Andreea Bisinicu 15.12.2020, 18:57
Dan Diaconescu s-a trezit cu musafiri nepoftiți în miez de noapte: „Nu se vedea nici o mișcare în casă” (EXCLUSIV)

Dan Diaconescu s-a trezit cu musafiri nepoftiți în miez de noapte: „Nu se vedea nici o mișcare în casă”. Patronul OTV a avut parte de surpriza vieții sale. Nu, nu este vorba despre niciun furt sau altă infracțiune de acest gen. Șeful postului de televiziune OTV a fost vizitat de un bun prieten, târziu în noapte. Care a fost ocazia vizitei nocturne.

Dan Diaconescu s-a trezit cu musafiri nepoftiți în miez de noapte

Dan Diaconescu s-a trezit cu musafiri nepoftiți în miez de noapte. Șeful de la OTV a împlinit, de curând, vârsta de 53 de ani, Cu această ocazie, bunul său prieten, actorul Gabriel Fătu s-a gândit să facă un gest inedit. Acesta l-a surprins pe Diaconescu acasă, în toiul nopții, cu un tort și lumânări, pentru a fi primul care îi urează prietenului său cele mai bune gânduri cu ocazia zilei de naștere a fostului om de televiziune. Actorul, fost angajat și el al televiziunii OTV, a povestit pentru redacția playtech-impact cum l-a surprins pe Dan Diaconescu, fix de ziua lui de naștere, și care a fost reacția sa când l-a văzut.

„Am fost la el acasă în jur de ora 21.00. I-am luat un tort frumos și m-am înființat la el la poartă. Am sunat la poartă, am strigat de mai multe ori, nimic. Nu se vedea nici o mișcare în casă. Unde ar fi putut pleca pe pandemie? Cred că nu voia să iasă de frică. Am văzut o mișcare după perdea. A scos într-un final capul speriat, era cu soția și copilul. Ce să mai, că momentul se terminase. Terminasem și artificiile. Dar s-a bucurat până la urmă și a primit tortul”, a declarat actorul Gabriel Fătu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Dan Diaconescu a iesit din inchisoare acum trei ani
Dan Diaconescu a iesit din inchisoare acum trei ani

Cum a rămas Dan Diaconescu fără sediu și avere

Dan Diaconcescu a fost eliberat din închisoare acum trei ani și de atunci este un alt om, spune Gabriel Fătu. Chiar dacă fostul om de televiziune și-a dorit să deschidă un post tv online, iată că visul i s-a năruit. Motivul e cât se poate de simplu. Se pare că Dan Diaconescu are restricții încă patru ani de a mai apărea la televizor.
„Din păcate, are interdicție sa apară pe sticlă 10 ani. Până în 2025 nu poate face nimic”, a declarat Gabi Fătu pentru playtech.ro

Fostul om de televiziune nu a reușit să se bucure de libertate. Din păcate, Dan Diaconescu are din nou probleme financiare. Bărbatul a fost executat silit din cauza omului de afaceri Marius Locic. Acesta din urmă a intrat în posesia sediului OTV din Piața Romană, precum și al altor nouă proprietăți ale jurnalistului.

Asta nu este tot. Se pare că fostul șef al OTV-ului a primit o lovitură în plus din partea Justiției. Astfel, o decizie a Instanței i-a dat câștig de cauză unei cunoscute femei din România. Aceasta a solicitat recuperarea unei datorii de 5 milioane de euro. Astfel, este foarte probabil ca terenurile din București și Bistrița, casa în care locuiește și cele două mașini ale lui Dan Diaconescu să intre în posesia afaceristei.

Urmăriți Impact.ro și pe