Dan Capatos trăiește un adevărat coșmar în propria locuință. ”Vor să pună gard electric, ca la pușcărie”

Stan Filon 05.03.2021, 13:08
Dan Capatos trăiește un adevărat coșmar în propria locuință. ”Vor să pună gard electric, ca la pușcărie”

Dan Capatos este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. În emisiunea sa de la Antena 1 au venit rând pe rând cele mai cunoscute vedete din România, unde și-au spus secretele și și-au pus sufletul pe tavă, pentru telespectatori. Acum a venit rândul prezentatorului Xtra Night Show să vorbescă despre coșmarul pe care îl trăiește în propria sa locuință.

Dan Capatos trăiește un adevărat coșmar în propria locuință

Cu toate că în emisiunea sa sunt dezvăluite și dezbătute subiecte intime ale vedetelor, Dan Capatos și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor. Are o familie frumoasă, este căsătorit cu o jurnalistă și au împreună un băiețel. Recent, Dan Capatos a izbucnit în propria sa emisiune, unde a vorbit despre problemele pe care le are acasă. vedeta de televiziune locuiește într-un complex rezidențial din București, dar nu este mulțumit deloc. Prezentatorul de televiziune a spus că are probleme serioase cu hoții, dar și cu administratorii incompetenți.

Dacă la început i-a plăcut zona din Lacul Tei unde a ales să se mute, acum toată povestea aceasta i-a lăsat un gust amar. Întreținerea crește non-stop, hoții fură bicicletele copiilor, iar administratorii vor acum să pună gard cu sârmă ghimpată și curent, ca într-o zonă de conflict armat! În plus de asta, plătește câte 300 de lei în fiecare lună drept taxă de rulment.

Dan Capatos traieste un adevărat cosmar in propria locuinta
Dan Capatos traieste un adevărat cosmar in propria locuinta

”Gard ghimpat electric, ca la puşcărie”

“E incredibil, au ajuns să ne fure hoţii bicicletele din curtea complexului, cu un fel de undiţă, le-au agăţat noaptea prin gard. Acum vor să pună un gard ghimpat electric, ca la puşcărie. Acum, toţi cei care am mai avut biciclete, trotinete, le-am dus pe toate la subsolul blocului, de frică. Administratorii se schimbă non stop, sunt incompetenţi“, a declarat nervos Dan Capatos, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Vedeta de televiziune a început relația cu actuala sa soție pe timpul când fiecare era într-o relație. Acest lucru nu i-a oprit să se îndrăgostească, chiar dacă Monica avea nunta programată peste numai 3 luni. S-au despărțit fiecare de partenerul cu care erau și și-au trăit povestea de iubire.

”Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, declara Dan Capatos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...