Dan Capatos și-a furat soția din brațele logodnicului. ”Atunci, ea și-a anulat nunta”

Diana Dumitrache 04.08.2020, 15:42

Deşi prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni din România şi este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti, puţini au habar cine este partenera de viaţă a lui Dan Capatos. Realizatorul de la Antena 1 şi-a furat soţia din braţele logodnicului.

Dan Capatos, despre cum şi-a cunoscut soţia

Monica şi Dan Capatos sunt căsătoriţi de 21 de ani. Puţini ştiu că soţia celebrului prezentator este şi ea jurnalistă, dar se ocupă de investigaţii. Cei doi s-au cunoscut în perioada în carea aceasta trebuia să se căsătorească.

”Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinși în altă relație. A trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta și a trebuit să o anuleze.

Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani.

Dan Capatos și-a furat soția din brațele logodnicului. ”Atunci, ea și-a anulat nunta”

A avut și ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos, “zgârcit” când vine vorba despre detalii din viaţa personală

Prezentatorul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena 1 şi soţia sa au împreună un băiat în vârstă de 9 ani, Andrei. Vedeta povesteşte că atunci când nu este în direct îşi dedică timpul acestuia.

”Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune”, a mai spus Capatos.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...