Dan Capatos riscă probleme mari cu Poliția. Cum încalcă legea vedeta de la Antene. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea, Maria Irina 24.02.2021, 16:02

Dan Capatos, gazda emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, riscă probleme mari cu Poliția după ce a fost surprins de reporterii impact.ro încălcând legea. Vedeta de la Antene ar putea să se aleagă nu doar o amendă usturătoare, ci și cu probleme ce țin de circulația rutieră.

Ce probleme riscă Dan Capatos cu Poliția. Cum a fost surprins prezentatorul TV

Este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune, care s-a făcut remarcat datorită presei de scandal și emisiunilor nocturne în care dezbate subiectele arzătoare ale zilei. Practic, când spui Dan Capatos te gândești la toate scandalurile care au ținut ocupată prima pagină a publicațiilor din România. Totuși, notorietatea sa nu îl scutește de la respectarea regulilor, pe care toți românii trebuie să le ia în calcul. Surprins recent de reporterii impact.ro, Dan Capatos este pasibil de probleme mari cu Poliția. Prezentatorul s-ar putea alege cu o amendă serioasă și chiar talonul mașinii reținut.

Aflat într-o plimbare prin zona Dorobanți, Dan Capatos a decis să lase mașina parcată și să își rezolve treburile pe jos. După ce s-a conformat regulilor din pandemie, purtând masca de protecție în mod corect, prezentatorul de la Antena Stars a pornit la drum, timp în care nu a lăsat din mână telefonul. Totuși, reporterii noștri au observat un detaliu prin care încalcă legea. Bolidul lui Capatos, parcat regulamentar, prezintă folie de protecție inclusiv pe geamurile din față, aceasta fiind oricum într-o culoare mult mai închisă decât normalul permis de lege. La un control al polițiștilor, prezentatorul s-ar putea alege cu amendă și reținerea talonului mașinii.

Potrivit Codului Rutier, “aplicarea de afișe, reclame publicitare, înscrisuri sau accesorii pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale, care restrâng sau estompează vizibilitatea” este considerată contravenție și se încadrează în clasa a IV-a de sancțiuni. Astfel, șoferii prinși cu folii neconforme riscă amenzi între 1.300 și 2.900 de lei, în funcție de gravitatea faptei. De asemenea, se reține inclusiv certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

Jurnalistul prezintă emisiunea Xtra Night Show la Antena Stars
Jurnalistul prezintă emisiunea Xtra Night Show la Antena Stars

Prezentatorul, implicat într-un scandal din cauza vaccinării

Având în vedere că România se află în plină campanie de vaccinare anti-Covid, mai multe persoane publice au împărtășit cu urmăritorii lor decizia de a se vaccina. Printre aceștia se numără și Dan Capatos, care a făcut public faptul că s-a vaccinat. Totuși, prezentatorul a fost luat la rost de unii internauți, care au considerat inoportună prezența omului de televiziune pe listele din etapa a doua, care se presupune că este destinată vârstnicilor, persoanelor cu boli cronice și personalului esențial. Însă Capatos a oferit și explicații. Se pare că vedeta de la Antena Stars se confruntă cu unele probleme de sănătate și astfel a decis să se înscrie pentru vaccin.

Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin! Nu este așa. M-am programat pe platformă, am și probleme de sănătate, plus că jurnaliștii intră în etapa a doua , a spus Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...