Dan Bittman nu se lasă după scandalul imens pe care l-a creat. Ce a făcut azi. ”Eu îmi duc viața normal”

Iancu Andreea / 26.10.2020, 18:33
Dan Bittman nu se lasă după scandalul imens pe care l-a creat. Ce a făcut azi. ”Eu îmi duc viața normal”

Solistul trupei Holograf a stârnit o adevărată isterie în urma declarațiilor privind pandemia de coronavirus. Dan Bittman nu s-a oprit la primele sale afirmații și continuă să îi surprindă pe mulți cu declarațiile sale. Chiar în urmă cu câteva zile, artistul a fost văzut la terasă, în timp ce numărul de îmbolnăviri atingea cifre record.

Dan Bittman: “Eu îmi duc viața normal”

Artistul șoca în urmă cu o săptămână, când autoritățile avertizau populația prin intermediul sistemului Ro Alert. Deși numărul de infectări ajungea la cifre îngrijorătoare, Dan Bittman își invita prietenii de pe Facebook la terasă.

“Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincinoase pe telefon! Când ieșim băieți și fete?!”, era mesajul transmis de către artist, marți, 20 octombrie.

Iar cântărețul chiar s-a ținut de cuvânt și a fost surprins de fotoreporterii click.ro la o terasă în nordul Capitalei, alături de o prietenă. Pentru că Dan Bittman a reușit să creeze un adevărat scandal în jurul declarațiilor sale, publicația a decis să afle adevărul despre ieșirea la terasă.

“Da, am ieșit. Am purtat mască până sus la terasă și a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală. Nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”, a declarat Dan Bittman pentru click.ro.

Dan Bittman alături de o prietenă, la o terasă din București foto - BLITZ
Dan Bittman alături de o prietenă, la o terasă din București
foto – BLITZ

Artistul provine dintr-o familie de medici

Dan Bittman vorbește despre faptul că măsurile impuse de autorități se contrazic. Astfel, potrivit părerii personale a solistului de la Holograf, virusul ar trebui să fie periculos nu doar în baruri, cluburi și restaurante.

“Când văd aglomerația la metrou, când am văzut astă vară aglomerația de pe plajă, cu oameni fără mască și fără distanțare… ar fi trebuit să fim toți morți până acum. Dacă oamenii ar sta puțin să judece cifrele, s-ar lămuri”, a declarat artistul, conform sursei citate.

Pentru că este membru al unei familii de medici, Dan Bittman consideră că pandemia nu a adus nimic nou în viața sa. Astfel, cântărețul continuă să respecte regulile de igienă, dar și pe cele impuse de autorități. Dan Bittman explică faptul că poartă masca și respectă legea. Cu toate acestea convingerile sale rămân aceleași, că pandemia este o chestiune majoritar politică.

“Eu de mic am fost învățat să mă spăl pe mâini, să am niște reguli de igienă, pe mine pandemia asta nu m-a învățat nimic nou. Doar pun mască, acum, și respect legea. Însă rămân la propriile convingeri.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI