Dan Bittman, interzis la PRO TV? Ce mărturisiri incredibile face solistul trupei Holograf

Cristian Cojocaru 13.05.2021, 23:50
Dan Bittman, interzis la PRO TV? Ce mărturisiri incredibile face solistul trupei Holograf

Solistul Dan Bittman pare să fie interzis atât la PRO TV cât și la alte televiziuni, după cum afirmă chiar el. Din cauza măsurilor de protecție impuse de către autorități, situația financiară a acestuia a avut de suferit, anterior, afirmând că măsurile de protecție sunt exagerate. De ce crede artistul că nu mai este invitat la posturile tv? Mărturisiri incredibile în materialul de mai jos!

A fost interzis Dan Bittman de PRO TV?

În afara faptului că Dan Bittman consideră că măsurile impuse de către autorități sunt mult prea aspre, lucru care l-a afectat grav financiar, artistul dă acum vina pe televiziuni dar și pe posturile de radio. Cântărețul a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro faptul că televiziunile îl evită în ultima perioadă, aducând în discuție PRO TV și Europa FM.

“Nu credeam că, la 31 de ani de la schimbarea acelui regim politic, în care nu puteam vorbi liber, opiniile publice mai pot fi cenzurate. Uneori, mi se pare mai rău decât înainte de 1990. Nu am fost niciodată împotriva unor măsuri clare şi ferme, dar am criticat acel tip de măsuri haotice, care nu au făcut nimănui bine.

Am avut nevoie de decizii luate pe baze solide, iar asta nu s-a întâmplat întotdeauna. Acum constat că televiziuni centrale, precum PRO TV, sau radiouri, precum Europa FM, care s-a lansat cu un concert marca Holograf, evită să mă mai cheme în studiourile lor fiindcă am avut curajul de a-mi exprima liber opiniile. Cei care s-au supărat pe mine o fac, după mine, fie din trufie, fie din lipsa de putere de a dialoga”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.ro.

Dan Bittman interzis PRO
Dan Bittman este suparat de faptul ca televiziunile si posturile radio il evita

Părerea artistului cu privire la pandemia de coronavirus

În nenumărate rânduri, Dan Bittman s-a arătat sceptic cu privire la actuala pandemie de coronavirus. Acesta afirma în urmă cu ceva vreme pentru Gândul Live, faptul că ”atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie“.

Totodată, acesta a menționat faptul că numărul persoanelor infectate cu Covid-19, este unul exagerat și ireal.

”Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor“, menționa Dan Bittman la acea vreme.

Anul trecut a fost un dezastru atât pentru cunoscutul artist dar și pentru mulți alți colegi de scenă.

“Credeam şi mai cred că-mi pot exprima liber opiniile. Asta am făcut, nimic mai mult. În rest, pentru mine, 2020 e un an care nu m-a interesat cu nimic. A fost cea mai mare pierdere de timp din viaţa mea. Nu ştiu încă cum va fi 2021, dar îmi doresc să nu repetăm aceeaşi poveste!”, a adaugat liderul trupei “Holograf”.

Urmăriți Impact.ro și pe